Csak én szerintem nagyon kiszolgáltatott egy terhes nő/kismama?
Mindig is kemény nő voltam, el sem tudnám képzelni magamat nagy hassal vagy már babakocsit tologatva..Rettentő furának tartanám, pedig 5-6 év múlva nem lenne ellenemre egy baba.
Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést..
Ti nem éreztetek így terhesen vagy már a babával?
Nem olvastam végig a kommenteket, úh sorry, ha olyat írok, amit már valaki írt.
6. hónapban vagyok, én egyáltalán nem érzem magam kiszolgáltatottnak. Nem tudom, Te pontosan mire gondolsz. Ha arra, hogy megtámadnak, nos, szerintem egy nőt egyébként is gyakrabban támadnak meg, elővigyázatosnak kell lenni, én sötétedés után már nem mászkálok egyedül az utcán, de ezt nem terhesen is így éreztem biztonságosnak.
Ha attól tartasz, hogy a párod elhagy, vagy ehhez hasonló, arra meg annyit tudok mondani, hogy erre előre kell készülni. Pl. nem szabad GYES-re szülni, és hasonlók.
Hát amíg a saját házukban álmukban vernek agyon idős embereket, egy olyan világban ahol ikertornyokba csapnak repülőgépeket és ahol lakosság 90%-a hitel nélkül nem tud létezni mert nem lenne hol laknia, mit ennie, a maradék 10% meg abból él, hogy az előbbiek házát elveszi, ahol megetetik velünk a sz@rt is, és minderre gyógyszereket írnak fel töménytelen mennyiségben, ahol vörös iszap lephet el egy falut szétmarva embert és jószágot, ahol sógorkoma büntetlenül lophat, csalhat, hazudhat mert jogi alapot csinál hozzá addig nem gondolnám, hogy egy kismama kiszolgáltatottabb mint bárki más ebben a világban.
Engem inkább az aggaszt, hogy nehéz normális dokit találni, nagyon sok a flegma, barátságtalan, goromba nőgyógyász. Szűrésre sem járok szívesen, mert úgy érzem magam mint aki csak kellemetlenkedik ott, olyan tessék lássék módjára megvizsgálnak aztán annyi, takarodjak. Még ott is ahol fizetek a viszgálatért, de ha véletlenül normális fizetős helyet találok, akkor meg vérvételre meg minden sz@rra elküld ugyan oda ahová a TB-s, akkor meg minek fizetek egy vagyont??? Magánkórházra nincs pénzem.
"Előző!
Már miért rabolnák el?? Nem a te gyereked a világ közepe, hogy mindenki ő akarja.
"
Ebben igazad van, hogy másnak (mint pl neked, vagy még sok más embernek) ő csak egy gyerek a sok közül. De tudod, nekem ő világ közepe, akit mindennél jobban féltek. Nem tudom jobban leírni, ha majd lesz gyermeked meg fogod érteni. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!