Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én szerintem nagyon...

Csak én szerintem nagyon kiszolgáltatott egy terhes nő/kismama?

Figyelt kérdés

Mindig is kemény nő voltam, el sem tudnám képzelni magamat nagy hassal vagy már babakocsit tologatva..Rettentő furának tartanám, pedig 5-6 év múlva nem lenne ellenemre egy baba.

Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést..

Ti nem éreztetek így terhesen vagy már a babával?

2012. dec. 3. 21:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
76%

"Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést."

Kik? Mit? Miért?

2012. dec. 3. 21:08
 2/37 anonim ***** válasza:
64%

nekem is pont ezek szoktak eszembe jutni, pedig nálunk is kb 5-6 év múlva lenne esedékes

mindig mikor látok felszállni nagy pocakkal nőket a tömött villamosra, teljesen kiráz a hideg, én szabályosan félnék szerintem :S

2012. dec. 3. 21:09
 3/37 A kérdező kommentje:
Pl. buszos téma, vagy akárki megtámadhat az utcán, nagy hassal semmit nem tudnék tenni.Egyébként meg igen,mert elég régóta tanulok harcművészetet. Vagy mikor tologatom a gyereket, kirántják a kezemből a táskát, akármit, hogy szaladjak utána, ha a gyerek meg ott van? Nem hagyhatom ott.. :D
2012. dec. 3. 21:11
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem. Ezért is jó, hogy van egy magas és nagydarab férjem, akit minden terhességi vizsgálatra, és a szülésre is viszek magammal. Vagyis ő visz magával, annyira lelkes lesz. :D

Tömött busz és villamos nem zavar, mert fájós a lábam gyerekkorom óta, nem lesz nagy újdonság, hogy még néhány kilót kell magammal vinnem, ha sétálok.

És, ha csak nem fogja nagyon nyomni a gyerek a hólyagomat, akkor nem fog érdekelni, milyen sorban és ki enged előre.

2012. dec. 3. 21:11
 5/37 A kérdező kommentje:
Vagy ha kiderül,hogy megcsal a párom és nincs hová mennem, de elviselni nem akarom a megáláztatást?
2012. dec. 3. 21:12
 6/37 anonim ***** válasza:
82%
Olyan férjet kell választani a ki hűséges nem az első férfinak szülni 1. év után. Azért elég jól ki lehet ismerni a másik embert.
2012. dec. 3. 21:14
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem szaladsz gyerekkel. Eleve az értékeinket több helyen hordjuk, hogy rabláskor ne vesszen el minden, és sok készpénzt sem hordozunk magunkkal, ha igen, akkor csatolt alkatrészként más embert is magunkhoz veszünk.
2012. dec. 3. 21:14
 8/37 A kérdező kommentje:
6-os, bocsi de semmi nem garancia arra,hogy hűséges lesz a férfi. rengeteg férfi hűtlen lesz gyerek születése után.
2012. dec. 3. 21:16
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenek miatt ne aggódj, ez az élet rendje és már sokat túlélték. Kicsi az esélye, hogy megtámadjanak, ha megtörténne, akkor nőként így is úgyis nehéz lenne magadat megvédeni, de ne gondolj a legrosszabbra, ez csak egy állapot, nem hátrány. A megcsalásról meg..hát aki megcsal, az még jobb, hogy most tette meg és nem éveket éltél le egy link alakkal.
2012. dec. 3. 21:17
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Legyen megtakarított pénzed, ha nem bízol a párodban. De akkor meg hogyan lett a gyerek? O.o
2012. dec. 3. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!