Csak én szerintem nagyon kiszolgáltatott egy terhes nő/kismama?
Mindig is kemény nő voltam, el sem tudnám képzelni magamat nagy hassal vagy már babakocsit tologatva..Rettentő furának tartanám, pedig 5-6 év múlva nem lenne ellenemre egy baba.
Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést..
Ti nem éreztetek így terhesen vagy már a babával?
"Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést."
Kik? Mit? Miért?
nekem is pont ezek szoktak eszembe jutni, pedig nálunk is kb 5-6 év múlva lenne esedékes
mindig mikor látok felszállni nagy pocakkal nőket a tömött villamosra, teljesen kiráz a hideg, én szabályosan félnék szerintem :S
Dehogynem. Ezért is jó, hogy van egy magas és nagydarab férjem, akit minden terhességi vizsgálatra, és a szülésre is viszek magammal. Vagyis ő visz magával, annyira lelkes lesz. :D
Tömött busz és villamos nem zavar, mert fájós a lábam gyerekkorom óta, nem lesz nagy újdonság, hogy még néhány kilót kell magammal vinnem, ha sétálok.
És, ha csak nem fogja nagyon nyomni a gyerek a hólyagomat, akkor nem fog érdekelni, milyen sorban és ki enged előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!