Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én szerintem nagyon...

Csak én szerintem nagyon kiszolgáltatott egy terhes nő/kismama?

Figyelt kérdés

Mindig is kemény nő voltam, el sem tudnám képzelni magamat nagy hassal vagy már babakocsit tologatva..Rettentő furának tartanám, pedig 5-6 év múlva nem lenne ellenemre egy baba.

Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést..

Ti nem éreztetek így terhesen vagy már a babával?

2012. dec. 3. 21:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az anyagi kiszolgáltatottsághoz szólnék hozzá, mert az megelőzhető. Ha kapsz gyed-et, az már egy minimális megélhetésre elég. Tegyél félre még most, ha esetleg tényleg megcsalás vagy rosszabb lenne ne kelljen csak azért maradnod, mert nincs elég pénzed.

És hát az sem hátrány ha van hova visszamenni dolgozni.

2012. dec. 3. 21:23
 12/37 A kérdező kommentje:
hányan bíztak és mégis megcsalta őket a férfi..akit eddig rendesnek, hűségesnek ismertek.
2012. dec. 3. 21:25
 13/37 anonim ***** válasza:
84%
Nem a párjukban volt a hiba, hanem többségében (mondom többségében!) bennük, hiszen egy jó emberismerettel nem lehet ennyire félreismerni valakit.
2012. dec. 3. 21:27
 14/37 A kérdező kommentje:
hozhatnék jó pár példát a környezetemből, ahol nem a te álomvilágod érvényesült. sajnos.
2012. dec. 3. 21:28
 15/37 anonim ***** válasza:
71%

"Vagy ha kiderül,hogy megcsal a párom"

Nem értem miért agyalsz a gyerekvállaláson miközben egy épeszű férfi se maradna veled ha tudnák hogy még véletlenül se bízol bennük és miért? Csak mert TE nem mersz bízni a másikban és mégis a férfiakat hibáztatod... Igen, jelentem a hiba a te készülékedben van! Bizalom nélkül ugyanis eleve el van cseszve a kapcsolat.

2012. dec. 3. 21:34
 16/37 anonim ***** válasza:
88%
ez mind benne van a pakliban. de az is, h holnap reggel kimész az utcára és a fejedre esik egy fél tégla, vagy leütnek és kirabolnak az utcán. pedig nem is vagy terhes. túlreaálod és mindenképp sötéten akarod látni. mi vagy te valami gruftie? akkor ne vállalj babát, ha szerinted több a rizikó, mint az öröm. de ne üj repülőre se :)
2012. dec. 3. 21:36
 17/37 anonim ***** válasza:
75%

17. vagyok :

ülj*

2012. dec. 3. 21:37
 18/37 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom nekem pár barátnőm szült mostanában, mindegyik nagyon erős volt végig, még szülés előtt két héttel is jártak vacsorákra, baráti összejövetelre. A terhesség nem betegség, ők nem is élték meg annak. Házasság pedig más miatt is felbomolhat nemcsak a gyerek miatt.
2012. dec. 3. 21:37
 19/37 anonim ***** válasza:
75%

Terhességem során 2-szer kerültem kiszolgáltatott helyzetbe. Az első gyermekemnél szülés közben. Éppen vajúdás alatt feküdtem a szülőágyon (az infúzió miatt nem lehetett felkelnem). A fogadott orvosomat felkereste egy másik orvos. Beszélgettek felettem. Olyanfajta kiszolgáltatott helyzetben éreztem magam mint még soha.Pokoli fájdalmaim voltak , legszívesebben elszaladtam volna,de felkelni nem tudtam, és ráadásul az idegen doki jelenléte.. Annyira zavaró volt a helyzet, hogy hangosan elkezdtem nevetni.... Az orvosok összenéztek és megjegyezték: nem mindennapi dologba volt részük.

A másik kiszolgáltatott helyzet a 2. terhességemnél volt. Elmentem cipőt vásárolni. Már az utolsó hetekben voltam, hatalmas nagy hasam volt. Felhúzni még csak-csak feltudtam, de bekötni már nem tudtam a cipőt... és meg kellett kérni az eladót, hogy kösse be.

2012. dec. 3. 21:38
 20/37 anonim ***** válasza:
81%

Ha te álomvilágnak tartod azt, hogy valaki megbízik/megbízhat a párjában, akkor sajnállak, és inkább ne szülj ennyi bizonytalansággal magad és a kapcsolatod iránt.

Ha az anyagiakat is megteremtettük végre, akkor a legnagyobb boldogsággal fogok belevágni a családalapításba a férjemmel együtt, és maximum amiatt fogok/fogunk izgulni, hogy igazán jó szülők leszünk-e.

Az egymás iránti bizalomnak sziklaszilárdnak kell lennie, anélkül bele se vágjatok semmibe.

2012. dec. 3. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!