Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én szerintem nagyon...

Csak én szerintem nagyon kiszolgáltatott egy terhes nő/kismama?

Figyelt kérdés

Mindig is kemény nő voltam, el sem tudnám képzelni magamat nagy hassal vagy már babakocsit tologatva..Rettentő furának tartanám, pedig 5-6 év múlva nem lenne ellenemre egy baba.

Úgy érezném,hogy teljesen kiszolgáltatott vagyok, bármit megtehetnek velem, nem bírnám elviselni ezt az érzést..

Ti nem éreztetek így terhesen vagy már a babával?

2012. dec. 3. 21:05
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
utolsó, nagyot néznél ha megcsalna majd a párod,ugye? mert megeshet.
2012. dec. 3. 21:58
 22/37 anonim ***** válasza:
84%

Esély mindenre van, csak valamire nagyobb, valamire kevesebb.

Személy szerint én tűzbe tenném a kezem a páromért, és bár sok dologgal félek a jövővel kapcsolatban, a hűtlensége nem tartozik ezek közé.

Mondom, ha nem bízol a párodban, ne vágjatok bele, mert nincs sok értelme.

2012. dec. 3. 22:38
 23/37 anonim ***** válasza:
84%

te most azt akarod bizonygatni, h minden hapsi hűtlen, felelőtlen, csak a gyereket gyártja, aztán felé sem néz???

nagyon rossz helyről jöhetsz, ha csak ezt látod, vagy minden gondolatod ekörül forog.

na nem mondom, az én drága apám is elég szépen lelépett, de ott anyám is hibázott, mert nem jó emberrel kötötte össze az életét.

ha várandós leszek, és egy mód van rá, akkor nem szállok buszra, villamosra, hanem autóval fogok járni, h ne kelljen kuncsorognom az ülőhelyért, illetve ne könyököljenek bele a hasamba.

a páromnál jobb apát el sem tudok képzelni, nagyon felelősségteljes, tisztességes ember, és immáron 4 éve élünk együtt szeretetben. ennyi azt hiszem elég ahhoz, h merjek neki szülni. pontosítok: 4 év múlva szeretnék gyereket, tehát akkor már a 8. évben leszünk.

álomvilágnak hangzik, viszont hagyd meg nekem a jogot, h abban higyjek, amiben szeretnék. ha mégis borulna a dolog, akkor van hol laknom/laknunk, van megtakarított pénzem, van édesanyám, aki mellettem áll, akármi történjen. ahogyan a nagyszüleim is anyum mellett álltak, mikor egyedül maradt.

ha egy kismama kiszolgáltatott, az az ő hibája is. kicsit el kéne gondolkodni mindenkinek mielőtt gyereket vállal, h mi történne ha apuka neadjisten meghalna, lelépne, lebetegedne. ha képes arra így is, h életet adjon egy gyermeknek, akkor tegye, és nem lesz gond. ha csak folyton másokra támaszkodik, és várja, h megoldják helyette a dolgokat, akkor nem lesz valami nyugodt élete.

2012. dec. 3. 23:02
 24/37 anonim ***** válasza:
81%
Most komolyan?! Minek élsz, ha mindentől előre rettegsz?
2012. dec. 3. 23:40
 25/37 anonim ***** válasza:
66%

Én nem voltam kiszolgáltatott helyzetben, csak 1x, mikor szültem. Én szerettem nagy hassal mászkálni, és soha nem tartottam tőle, hogy kirabolnak. Most, hogy már babakocsit tolva megyünk, kicsit furább a helyzet. A rablástól nem félek, mert nem igazán hordok pénztárcát, ha meg valakinek pelenka kell, vigye. Attól annál inkább, hogy elütnek, elrabolják a lányomat... Nem tudom, hogy miért, de rossz. :S Soha nem magamat, vagy valami értéket féltek, hanem a kislányunkat.

Úgy nem érdemes gyereket vállalni, hogy már most azon agyalsz, hogy mi van ha megcsal. Amíg tőled mindent megkap, nyugodt, szerető családi légkör várja otthon, miért nézne más nő után?

2012. dec. 3. 23:57
 26/37 anonim ***** válasza:
30%

Előző!

Már miért rabolnák el?? Nem a te gyereked a világ közepe, hogy mindenki ő akarja.

2012. dec. 4. 00:01
 27/37 anonim ***** válasza:
59%

Hűű, nekem egyik ok arra, hogy ne vállaljam be a terhességet, szülést.

Nekem nem a párom miatti bizalmatlansággal van gondom, hanem nekem is a kiszolgáltatottság érzésével.

Mert azért bármilyen klasszul hangzik, ahogy az anyukák leírják a terhességüket, azért mégis csak egy teljesen megváltozott állapot és nem megy minden úgy, mint előtte.

Tudom, jöhet nekem is, hogy ilyen gondolkozással nehogy gyereket vállaljak. Mindenkit megnyugtatok, nem szeretnék gyereket. Nem csak a terhesség nem hiányzik, hanem az utána következő felelősség sem. Semmilyen kisbaba mosoly nem tudja elmulasztani az érzést, hogy elvesztettem a saját életem.

Nekem ez a véleményem, de nem bántom a gyerekeset sosem, valahol tetszik is, hogy milyen csillogó szemmel nevelik a gyerekeket.

Jah, azt sem kell mondani, hogy majd meggondolom magam, ha idősebb leszek.. 33 N

28/37 anonim ***** válasza:
50%
+t
 29/37 anonim válasza:
63%

Bárki lehet kiszolgálatott nem csak egy terhes nő/kismama.

Én úgy látom ez alatt az 5-6 év alatt fel tudnál készülni minden eshetőségre, hogy ne legyél kiszolgáltatott. Vagy pontosítva ne érezhesd magad kiszolgáltatottnak és megteremthesd magadnak azt a környezetet, amelyben biztonságban érezhetnéd magad.

És igen. Előfordulhat, hogy megcsalhat a párod, vagy elhagy. Hiába jó emberismerő valaki, ha mondjuk szerelmes lesz és leszáll a rózsaszín köd. Utóbbi tapasztalat nálam, s csak akkor láttam be a hibáit, amikor már elszállt a köd. De vannak hűséges és tisztességes emberek. Itt direkt nem írtam férfit, mert ugyebár egy nő is lehet hűtlen.

De, ha rögtön így leírod a férfiakat, s folyamatosan azon fogsz parázni, hogy megcsalnak, akkor előbb utóbb rámegy a kapcsolatod, mert rémeket fogsz látni. Az én véleményem, hogy először erre próbálnék megoldást találni mielőtt gyereket vállalnék.

2012. dec. 4. 01:22
 30/37 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo. En mindig onallo voltam es nagyon nehezen tudtam magam ravenni a terhessegem vege fele, hogy otthon maradjak mert mar nem tudtam jarni csak rovid tavon. Nem fog senki megtamadni inkabb radmosolyognak - normalis emberek. A buszon ritkan adjak at a helyet pedig JAJ nagyon jo lenne ha leulhetnel majd! Olyan pasinak akinek a f...a forgatja a fejet nehogy szulj!!!!!!! En egyutt eltem valakivel mielott talalkoztam a ferjemmel. Megvaltam tole, mert mindenki mas mindig jobb volt mint en. Elvett egy not utanam, akinek csinalt egy gyereket. A no elete maga volt a pokol es ugyan elvalt tole megis osszekoti vele a gyermek akit jol elfuseraltak erzelmileg mind a ketten.

Nem minden ferfi csalo. Ha ennyire aggodsz akkor magadhoz vonzod azt aki majd meg is fog bantani. Koncentralj arra, hogy jo emberrel talalkozol es o jo apja lesz a gyermeketeknek! En ezt tettem.

2012. dec. 4. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!