Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Ármin és...

Mi a véleményetek az Ármin és a Dorián névről?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 10:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyik sem tetszik. Persze tudom velem van a baj.

Ármin bácsi, Dorián bácsi... Igaz mire felnőnek már nem is lesz olyan giccses név, mert a sok Mira, Amira, Amina, Kira, Shanel néni, Benett, Kevin és Ruben bácsi mellett fel sem tűnik majd.

2012. dec. 2. 12:59
 12/17 A kérdező kommentje:
December 15-re vagyok kiírva, úgyhogy már nincs sok időnk. Utolsó: nem hiszem hogy mire felnőnek meghökkenek a nevükön, másrészt meg ha mire elérik azt a kort, hogy bácsizzák őket, és még mindig a név alapján ítélkeznek, az elég szomorú lesz.
2012. dec. 2. 13:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt a kérdést tegnap tettem fel :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szerintem szép név mindkettő. Boldog babavárást.

2012. dec. 2. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Az Ármin a legcsodálatosabb név a világon! Az első szülött fiamat így hívják.
2012. dec. 2. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Ármin a középső fiam (4éves), az egyik legszebb férfinév szerintem:) Az oviban senkit nem hívnak így rajta kívül, és nem is becézik. Ármin és kész.:)

Én Anita vagyok, az sem lesz jobb majd, hogy Anita néni.:)

3fiú anyuja

2012. dec. 2. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Az Ármin annyira nem tetszik,de a Dorián nagyon megfogott. Így magyarként még nem hallottam, de a Dorian hangzása mindig is tetszett.
2012. dec. 3. 17:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Az Ármin nem új "divat" név.

Hallottatok már Hertz Árminról?(Hertz szalámi)és ott van Kecskeméti Ármin is.Nem új keletű név.Ők az 1800-as években éltek.Csak ritka,nincs minden házban,mint pl Balázs(nem akartam ezzel senkit bántani,csak tény).

2012. dec. 3. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!