Mit gondoltok a Naómi névről?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 21:39
3/10 anonim válasza:
Magyarországon nem adnám a lányomnak. Ha külföldön laktok, akkor viszont tetszik. Szóval tetszik, de magyarosítva bután hangzik szerintem. Bocsi.
5/10 anonim válasza:
Anyakönyvezhető ebben a formában?
Nem adnám, nekem olyan fellengzős, inkább hangzik művésznévnek mint "hétköznapinak".
6/10 anonim válasza:
Nem tetszik. Olyan, mintha beszédhiba miatt mondaná így valaki a nevét. Ha külföldön éltek és külföldi az apa vagy te, akkor elmenne, de Mo-on nem jó választás szerintem.
7/10 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk:-) És igen rövid o-val Naomi, bocsi:)
2012. nov. 29. 22:06
8/10 Nagyenn nagydé válasza:
Ne..tényleg ne. Szerintem.
9/10 anonim válasza:
Kulfoldon mas.... De amugy ugyanaz mint a "Huanita"rol.. Szornyu, de csak Magyarorszagon, bar en ha magyar vagyok akkor olyan magyar nevet adnek a lanyomnak/ fiamnak, ami kulfoldin sem okoz gondot de ugye minden embervmas es mas, ugyh ne foglalkozz azzal amit mi mondunk, ha neked ez a nev tetszik, akkor ezt a nevet add, a te gyereked
10/10 anonim válasza:
Engem Noéminek hívnak :).Ez így szép és itt a mi kis hazánkban szép név. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!