Mit gondoltok erről a névről?
Figyelt kérdés
Tóth-Styaszni Korinna Lilla2012. nov. 29. 21:09
1/11 anonim válasza:
Tyűűű, jó kis nyelvtörő lett. Semleges a véleményem amúgy, ha tetszik nektek adjátok. (Bár kicsit talán sok a dupla családnévhez a 2 keresztnév. Van valami különleges oka, hogy kell mindkettő?)
2/11 anonim válasza:
Nemcsak a 2. vezetéknevét, hanem az 1. keresztnevét is mindig el kell majd magyaráznia, hogy kell írni.
3/11 anonim válasza:
Sok. Egy keresztnév elég, ráadásul mindkettőben van nem egyszerűen leírható, úgyh én meghagynám a Lillát és ennyi.
4/11 anonim válasza:
Én is csak a Lillát hagynám meg..
5/11 anonim válasza:
Én a második vezetéknevet kihagynám, úgy már teljesen jó. Én ismerek Korinnát, és a Lillával együtt nagyon szép. De inább csak a Tóth-ot adnám vezetéknévnek. Bocsi
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Korinna név :)
7/11 anonim válasza:
Akár úgy, hogy Tóth Korinna Lilla, akár Tóth Korinna, tetszik, más verzió nekem nem jön be.
8/11 anonim válasza:
szegény gyerek mire megtanulja
és egyáltalán ki tudja majd helyesen mondani
túl sok túl hosszú
1-1 bőven elég
10/11 anonim válasza:
Szerintem a Sztaszni Korinna is jól hangzik, nem csak a Tóth Lilla, ami mellesleg eléggé lapos is. Mármint fantáziátlan. De ha mindenáron mindkét vezetéknév, akkor csak az egyik keresztnevet hagyjátok meg. És én a Korinnára szavazok. Bár kicsi fura a Kori, mint becenév, de egy kis kreativitással más beceneveket is találhattok.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!