2 nevet szeretnék a babának. Szerintetek mi illik a Jázmin név mellé? Írnátok párat? Egyébként mit gondoltok a Jázmin névről? :-)
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 08:45
3/15 anonim válasza:
Nekem kicsit fura a Jázmin, meg becézni sem nagyon lehet. Valami népszerűbb név kellene mellé. Például Dzsenifer :-)
4/15 anonim válasza:
Azt gondolom róla hogy nagyon unalmas. Rengeteg Jázmint ismerek mostanában, azt hiszem 2011 ben a leggyakrabban adott lány név volt ( az Anna előtt). De ha neked ez tetszik...Egyébként nekem is vmi keleti kislány jut eszembe róla, fekete hajú fekete szemű .
6/15 anonim válasza:
Jázmin Sára,ugrott be elsőre.
Nagyon gyakori név,és szerintem felnőttnek nem való.Amúgy egyáltalán nem csúnya szóval nekem olyan semleges.Érdekes,hogy én egy szőke,kék szemű kislányt tudok elképzelni Jázminként:)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bár eddig nem nyerte el a tetszésemet egyik sem, de majd csak lesz... :) A Dzsenifer névhez annyit hozzátennék, hogy szerintem az romás. Olyat semmiképp nem szeretnék. A Virág névhez meg annyit, hogy az vicces lenne a Jázmin név mellett, mert a Jázmin alapból virág :D
2012. dec. 2. 10:00
9/15 anonim válasza:
Nálunk nagyon gyakori.A csoportunkban folyamatosan több Jázmin is van.
Jázmin Janka
Nekem így tetszene.
10/15 anonim válasza:
Panna. Nekem hirtelen ez ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!