Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 nevet szeretnék a babának....

2 nevet szeretnék a babának. Szerintetek mi illik a Jázmin név mellé? Írnátok párat? Egyébként mit gondoltok a Jázmin névről? :-)

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 08:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valami rövid, pl Anna.
2012. dec. 2. 08:48
 2/15 Sáfrányné Renáta válasza:
pl:Tina
2012. dec. 2. 08:54
 3/15 anonim ***** válasza:
1%
Nekem kicsit fura a Jázmin, meg becézni sem nagyon lehet. Valami népszerűbb név kellene mellé. Például Dzsenifer :-)
2012. dec. 2. 08:55
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Azt gondolom róla hogy nagyon unalmas. Rengeteg Jázmint ismerek mostanában, azt hiszem 2011 ben a leggyakrabban adott lány név volt ( az Anna előtt). De ha neked ez tetszik...Egyébként nekem is vmi keleti kislány jut eszembe róla, fekete hajú fekete szemű .
2012. dec. 2. 09:00
 5/15 barackvirág 5 ***** válasza:
76%
Mikolt,Réka,Hanna,Hanga.
2012. dec. 2. 09:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Jázmin Sára,ugrott be elsőre.

Nagyon gyakori név,és szerintem felnőttnek nem való.Amúgy egyáltalán nem csúnya szóval nekem olyan semleges.Érdekes,hogy én egy szőke,kék szemű kislányt tudok elképzelni Jázminként:)

2012. dec. 2. 09:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Virág, Lilla, Lili
2012. dec. 2. 09:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bár eddig nem nyerte el a tetszésemet egyik sem, de majd csak lesz... :) A Dzsenifer névhez annyit hozzátennék, hogy szerintem az romás. Olyat semmiképp nem szeretnék. A Virág névhez meg annyit, hogy az vicces lenne a Jázmin név mellett, mert a Jázmin alapból virág :D
2012. dec. 2. 10:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyon gyakori.A csoportunkban folyamatosan több Jázmin is van.

Jázmin Janka

Nekem így tetszene.

2012. dec. 2. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Panna. Nekem hirtelen ez ugrott be.
2012. dec. 2. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!