2 nevet szeretnék a babának. Szerintetek mi illik a Jázmin név mellé? Írnátok párat? Egyébként mit gondoltok a Jázmin névről? :-)
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 08:45
11/15 anonim válasza:
Az én lányom is Jázmin. Szupi nêv, imádom. Barátnőm lánya Jázmin Amire, ez is tetszikk!
12/15 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy épp most gyakori, attól még egy nagyon kedves, szép név. Én ezt gondolom róla.:)
A Jázmin Janka nagyon kedves, szerintem jó ötlet volt a válaszolótól.
Ami még eszembe jutott: Jázmin Flóra. (A Virágról írottak alapján Neked nem fog valószínűleg tetszeni, de jelentéstől függetlenül, szerintem jól hangzik.) :)
13/15 anonim válasza:
És ha a saját nevedet adnád neki?
14/15 anonim válasza:
Jázmin Viktória
Jázmin Izabella
Jázmin Dóra
Jázmin Réka
Szerintem ezek jól hangzanak,vezetéknévvel még jobban,gondolom úgyis csak vezetéknévvel fogja használni,hiszen senki nem szólítja egyszerre két néven a gyerekét.Pl. Hernádi Jázmin Viktória stb. ezek tök jól hangzanak:)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd leírom ha döntöttem :) Az én nevem nem jó, mert 1. nem tetszik, szerintem csúnya. 2. a vezetéknévhez durva hangzású lenne a szép Jázmin név mellett :)
2012. dec. 2. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!