Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról aki...

Ihaszapa kérdése:

Mit gondoltok arról aki beleszagol más poharába, pl. akkor amikor még félig van . Egyáltalán illik-e?

Figyelt kérdés

2012. okt. 15. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ételt, italt szagolgatni egyáltalán nem illik, még a saja´t adagunkat sem.
2012. okt. 15. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint ki szagol bele? A pincér amielőtt az asztalra tesz, vagy a haverod egy buliban? Nagyon nem mindegy.
2012. okt. 15. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ételt, italt szagolgatni egyáltalán nem illik, még a saja´t adagunkat sem."

A bort és párlatokat nem hogy nem illik, hanem kell.

2012. okt. 15. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem illik. És szerintem ha bor van benne, akkor is a sajátunkat illik, másét nem. Kivéve, ha én dugom oda neki, hogy szagolja meg, mert nagyon jó vagy gyanús, hogy rossz. De azt, hogy elvegye tőlem vagy az asztalról és beleszagoljon kíváncsiságból, és olyan ember, akitől ezt nem viselem el, az nem illendő. Valszeg én meg sem innám utána, bár nem látványosan. Inkább kérnék mást, azt mondanám, hogy ez elég volt, inkább egy kis víz jólesne. Aztán ha megittad a vizet, akkor abba az új pohárba lehet kérni még az eredeti innivalóból. Bár az nem derült ki, hogy milyen innivalóról volt szó.
2012. okt. 15. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsállanám, ha bárki más az orrát dugdosná az italomba.Ha idegen az illető, talán meg sem innám.Igaz én elég finnyás vagyok, nem szeretem, ha az ételembe, italomba másznak.
2012. okt. 15. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem gusztustalan. utálom, mikor ilyeneket csinálnak, olyan sok manapság a bunkó.
2012. nov. 1. 20:01
 7/7 anonim válasza:
Ha előtte engedélyt kér rá, és ő pl. nem iszik, de kiváncsi az illatára, akkor nem zavarna. Vadidegen esetében furcsálnám, de ha jóismerősök vagyunk, akkor nem gáz.
2023. dec. 31. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!