Mi a véleményetek az Ármin és a Dorián névről?
Az Ármin szép bár én személy szerint nem adnám a fiamnak.
A Dorián név nagyon nem tetszik:(
De szerintem csak magadra hallgassál!
Szerintem szép az Ármin is (az is dobogós név volt nálunk), de a Dorián is tetszik.
Igaz, hogy kicsit idegen a hangzása, de nagyon sok olyan név van, ami 2-3 éve még idegen volt, aztán megszoktuk.
Az én fiaimnak is olyan nevet választottam, hogy nem ismerek senki mást ilyen névvel. Az emberek először meghökkenek, meg jön a kritika, hogy hogy lehet ilyen nevet választani stb... DE!! Mára a nagyobbik fiam 26 hónapos, és több esetben is mondták már, hogy igaz először furcsa volt nekik, de elismerik, hogy milyen jól sikerült nevet választanom.
És nem feltétlenül kell becézni egy nevet. Van olyan, aki direkt úgy választ, hogy ne lehessen becézni. Pl. Erik.
Hallgass a szívedre, és nézd azt, hogy mi megy a vezetéknévhez.
Kedves 2.!
Ha a becenevet nézzük, akkor ilyen alapon Krisztián sem lehetne egy gyerek? Azt sem becézik sehogy, főleg nem Krisztinek, nem? :-D
Megszokás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!