Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Ármin és...

Mi a véleményetek az Ármin és a Dorián névről?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 10:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Az Ármin nekem nagyon tetszik, a Dorián viszont nagyon idegen, mint férfinév, ráadásul becézni is csak szinte női változatával lehet... szét fogják cikizni miatta gyerekkorában a kortársai.
2012. dec. 2. 10:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Az Ármin szép bár én személy szerint nem adnám a fiamnak.

A Dorián név nagyon nem tetszik:(

De szerintem csak magadra hallgassál!

2012. dec. 2. 10:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindkettő tetszik..
2012. dec. 2. 10:40
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha az ikreim fiúk lennének, az egyik név az Ármin lenne. A Dorián nagyon idegenül hangzik.
2012. dec. 2. 10:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Kedves utolsó, én ikerfiúkat várok, ezeket a neveket fogjuk választani, és kíváncsi voltam ki mit gondol róluk. Már van két lányunk is, Lorina és Mila, szeretnénk ha hasonló stílusú neve lenne a két fiúcskának is:)
2012. dec. 2. 10:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az öcsém Ármin! Nagyon sokan dicsérik a nevét. :)
2012. dec. 2. 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Az ikres vagyok. Nálunk két kislány lesz, remélem, még 3 hetet tudnak várni. Mikorra vagy kiírva?
2012. dec. 2. 11:10
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem szép az Ármin is (az is dobogós név volt nálunk), de a Dorián is tetszik.

Igaz, hogy kicsit idegen a hangzása, de nagyon sok olyan név van, ami 2-3 éve még idegen volt, aztán megszoktuk.

Az én fiaimnak is olyan nevet választottam, hogy nem ismerek senki mást ilyen névvel. Az emberek először meghökkenek, meg jön a kritika, hogy hogy lehet ilyen nevet választani stb... DE!! Mára a nagyobbik fiam 26 hónapos, és több esetben is mondták már, hogy igaz először furcsa volt nekik, de elismerik, hogy milyen jól sikerült nevet választanom.

És nem feltétlenül kell becézni egy nevet. Van olyan, aki direkt úgy választ, hogy ne lehessen becézni. Pl. Erik.

Hallgass a szívedre, és nézd azt, hogy mi megy a vezetéknévhez.

2012. dec. 2. 11:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép mindkettő és egymás mellett is jól hangzik, ha ikrek lesznek. Oktatásban dolgozom, egészen gyakori az Ármin mostanában. Dorián nagyon tetszik még nem találkoztam ilyen nevű emberrel.
2012. dec. 2. 12:04
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves 2.!

Ha a becenevet nézzük, akkor ilyen alapon Krisztián sem lehetne egy gyerek? Azt sem becézik sehogy, főleg nem Krisztinek, nem? :-D

Megszokás kérdése.

2012. dec. 2. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!