Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NEM KAPOK LEVEGŐT? Irány a...

NEM KAPOK LEVEGŐT? Irány a kórház?

Figyelt kérdés
Kb 2 órája összevesztem a párommal. Nagyon ideges voltam, sírtam is. Kb 1 órája lenyugodtam, kibékültünk, nem sírok már. De azóta agyon nehezen veszem a levegőt, és kemény a hasam egyfolytában. Muszály hatalmas levegőket vennem mert ha nem nagy levegőr veszek zt érzem, hogy meg akarok fulladni. Se ülve, se fekve, se álva nem jó, azóta egyszer le is tusotam, nem lett jobb. Ollyan mint ha nyomná vmi a tüdőmet. Volt veletek ilyen? A sírástól lehet? Mit tegyek? 36hkm
2012. dec. 1. 22:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Írok, írok, remélem 2 hét mulva babázok :) köszönöm, aranyos vagy, neked is könnyű szülést!
2012. dec. 5. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!