Divaa18 kérdése:
Nállatok előfordul hogy terheseg alatt nehezen vesztek levegőt?
Figyelt kérdés
22 hetes kismama2012. nov. 29. 14:20
1/5 anonim válasza:
úgy lihegek örökké,mint ha maratont futottam volna. pedig csak a buszmegállóig sétálok el... ha meg még mondanivalóm is van közben,akkor kész a káosz :)
2/5 anonim válasza:
jaaaaaaj ne is mondd
szörnyű volt kb két hónapig a terhesség végén alig kaptam levegőt, császáros lettem, be volt szorulva a baba lába a gyomorgödörbe, ez volt a megoldás :)
és mikor kicibálták szegénykémet azonnal jól kaptam levegőt
3/5 anonim válasza:
Én is főleg most végén, pedig nem híztam sokat. Reggel is úgy kelek, hogy alig kapok levegőt.
36h km
4/5 A kérdező kommentje:
Csak felporszivozok és olyan mintha körbe futottam volna a házat :(
2012. nov. 29. 14:59
5/5 anonim válasza:
Nálam kb 2 hete jelentkezett ez a ,,fulladás,,.És inkább este jön elő,amikor lefekszem,egyfolytában fel kell lélegeznem,mert nem elég a levegőm!!
Meg amikor lépcsőzök,(a 2.-on lakunk)csak kapkodok a levegő után.Csak nekem azzal együtt mintha leesne a vérnyomásom(nekem amúgy is alacsony mindig)és muszáj lépcsőzés után leülnöm,mert néha bizony össze tudnék esni.Pedig még csak 17+2 hetes vagyok,nem tudom mi lesz később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!