NEM KAPOK LEVEGŐT? Irány a kórház?
Figyelt kérdés
Kb 2 órája összevesztem a párommal. Nagyon ideges voltam, sírtam is. Kb 1 órája lenyugodtam, kibékültünk, nem sírok már. De azóta agyon nehezen veszem a levegőt, és kemény a hasam egyfolytában. Muszály hatalmas levegőket vennem mert ha nem nagy levegőr veszek zt érzem, hogy meg akarok fulladni. Se ülve, se fekve, se álva nem jó, azóta egyszer le is tusotam, nem lett jobb. Ollyan mint ha nyomná vmi a tüdőmet. Volt veletek ilyen? A sírástól lehet? Mit tegyek? 36hkm2012. dec. 1. 22:50
1/11 anonim válasza:
Ne netezz, hanem hívd fel az ügyeletet és őket kérdezd meg!
2/11 anonim válasza:
Szerintem irány a doki,nehogy az idegeskedéstől baj legyen!!Ha neked nem akkor lehet a babának is.
3/11 anonim válasza:
Hát én a terhesség utolsó 3-4 hetében gyakran éreztem, hogy megfulladok, ahogy a baba nyomta össze a belső szerveimet, rekeszizmokat, tüdőmet... a gyomromat fel a torkomba.. lehet nálad is most jött el ez az idő. Én a 39. héten szültem anno, és gyakori volt, hogy levegő után kapkodtam pedig csak 11 kilót híztam vele. Szerintem nyugodj meg, igyál valami finom meleg italt, és aludd ki magad. :) Jobbulást!
4/11 anonim válasza:
Azt gondolom ez egyértelműen idegi eredetű, nyisd ki az ablakot s úgy lélegezz mélyeket! Semmi gond nem lesz! 25hkm
5/11 anonim válasza:
Én mikor terhes voltam sok mindent olvastam terhességel kapcsolatban. Sok helyen írták hogy normális. Igaz ez az idegeség miatt is keletkezett de van egy baba a pocakodban aki sok fontos dolgot össze nyomsz emiatt is lehet.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a biztonság kedvéért menj be, nehogy baja legyen a babának.
Majd írj, remélem minden rendben.
9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok, koszi a valaszokat, es az aggodalmakat. Voltam orvosnal ige., igaz csak masnap reggel mentem, mikor meg ugyanugy nehezen lelegeztem es alig kaptam levegot! Azt mondta a doki, ez csak tipikus legszomj, nehez legzes, tanuljak meg vele elni, mar csak par hetem van.. Gondoltam magamban, koszi,aranyos vagy, nem te fulladsz meg vegulis azota javult, de meg most sem teljesen jo. A bammal minden rendben, hizik, mozog stb :)
2012. dec. 4. 21:47
10/11 anonim válasza:
Örülök, hogy minden ok:)
Már azt hittem baj van.
Ha megszülsz írj:)
Könnyű szülést:)
17hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!