Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Demjén Lászlóról mesélne...

Dr. Demjén Lászlóról mesélne valaki? Bp. Máv kórház

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak rosszat tudnék mondani.
2012. nov. 21. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Én pedig csupa jót.

Kolléganőm kisbabáját ő mentette meg,nagyon rendes volt vele,pedig "csak" ügyeletes orvos volt.

Én magánrendelésre jártam hozzá terhesgondozásra,nem voltam könnyű eset,eleve nehéz volt a teherbeesés,a terhesség,és a szülés sem volt egy fáklyás menet.Emberileg és szakmailag is nagyon normális volt:Vasárnap éjjel szültem,a vajúdás-szülés 16 órája alatt velem volt,utána mindennap meglátogatott,én úgy láttam a kórházban dolgozó nővérkék-szülésznők is kedvelik,mert csak jót meséltek róla.

2012. nov. 21. 14:33
 3/13 A kérdező kommentje:
És mennyiért szültél nála?
2012. nov. 21. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
A magánrendelésen fix ára van,a szülésért 50 e ft-ot adtunk neki,de nem mondott konkrét árat
2012. nov. 21. 14:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor nála nem úgy van,hogy a magánrendelés 10szeresét kell fizetni?Nála szeretnék szülni azért kérdezem
2012. nov. 21. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Én rákérdeztem,nem mondott konkrétét árat,amennyit gondolunk.

Az a "szokás",hogy 10x-ét adjuk,de mi ezt nem engedhettük meg magunknak,ráadásul végig magánrendelésére jártam.

Mi 100 e ft körüli összeget tudtunk rászánni a szülésre mindennel együtt(értsd.szülésznő,orvos,egyéb költségek),ezért 50 e ft-ot adtunk a doktornak,30-at a szülésznőnek.

Utána is ugyanolyan kedves volt,szóval nem szólt,hogy kevés:) vagy valami.Azóta már voltam nála,most tervezzük a másodikat,és ugyanolyan rendes mint volt.

2012. nov. 21. 15:28
 7/13 A kérdező kommentje:
És a szülésznők milyenek ott?A baba veled volt szülés után?
2012. nov. 21. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Jók a szülésznőt,de szülésznőt már nem lehet választani,de ahogy beszélgettem ott másokkal is a szülés után,mindenki meg volt elégedve. Rooming-in van,tehát a baba veled lehet.

A csecsemősök viszont leterheltek,tőlük sok segítségre,jó szóra nem lehet számítani.

2012. nov. 21. 15:48
 9/13 A kérdező kommentje:
A csecsemősök csak fürdetik a babákat,nem?Vagy mást is csinálnak?Első baba lesz nem tudok semmit:)!És amikor te szültél volt már bent sarokkád?
2012. nov. 21. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Hű,van, aki rosszat tud mondani róla? :( Mi volt a gondod vele? Én 12 éve járok hozzá, 2011-ben szültem nála a kislányomat, és most 2013 júniusban a kisfiamat is nála fogom! Soha egy rossz szavam sem lehetett rá! Egy precíz, kiváló orvosnak ismertem meg! Mi is 50et adtunk neki! Az osztályon tényleg kicsit be vannak havazva, de bármilyen kérdéssel fordulhatsz a nővérkékhez! Nekik egy hatalmas ajándék kosarat vittünk! Én császáros voltam, de ez csak idő közben derült ki, így aki szülésznő bent volt nálam- kb. 3-4 alkalommal (Hatvani Ildikó) neki bonbont küldtem, és 5000 Ft-ot! Én maximálisan elégedett voltam mindennel, de azt nem mondom, hogy mindenkivel, mert van akitől azóta is kiráz a hideg!
2013. márc. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!