Dr. Demjén Lászlóról mesélne valaki? Bp. Máv kórház
Én pedig csupa jót.
Kolléganőm kisbabáját ő mentette meg,nagyon rendes volt vele,pedig "csak" ügyeletes orvos volt.
Én magánrendelésre jártam hozzá terhesgondozásra,nem voltam könnyű eset,eleve nehéz volt a teherbeesés,a terhesség,és a szülés sem volt egy fáklyás menet.Emberileg és szakmailag is nagyon normális volt:Vasárnap éjjel szültem,a vajúdás-szülés 16 órája alatt velem volt,utána mindennap meglátogatott,én úgy láttam a kórházban dolgozó nővérkék-szülésznők is kedvelik,mert csak jót meséltek róla.
Én rákérdeztem,nem mondott konkrétét árat,amennyit gondolunk.
Az a "szokás",hogy 10x-ét adjuk,de mi ezt nem engedhettük meg magunknak,ráadásul végig magánrendelésére jártam.
Mi 100 e ft körüli összeget tudtunk rászánni a szülésre mindennel együtt(értsd.szülésznő,orvos,egyéb költségek),ezért 50 e ft-ot adtunk a doktornak,30-at a szülésznőnek.
Utána is ugyanolyan kedves volt,szóval nem szólt,hogy kevés:) vagy valami.Azóta már voltam nála,most tervezzük a másodikat,és ugyanolyan rendes mint volt.
Jók a szülésznőt,de szülésznőt már nem lehet választani,de ahogy beszélgettem ott másokkal is a szülés után,mindenki meg volt elégedve. Rooming-in van,tehát a baba veled lehet.
A csecsemősök viszont leterheltek,tőlük sok segítségre,jó szóra nem lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!