Dr Demjén Lászlóról mesélne valaki? Máv kórház.
Én 8 hónapja szültem nála a Máv-ban,és csupa jót tudok róla mondani.
A terhesség alatt magánrendelésre jártam(Oxygen Medical),az első rendelés alatt megadta a számát,és tényleg bármikor el lehetett érni.37.héten hétfő éjjel görcsökre ébredtem,hívtuk és mire mi beértünk,már ő is bent volt a kórházban,szerencsére csak vaklárma volt.
Vajúdni úgy vajúdhattam,ahogy szerettem volna,abszolút nem kötötte meg a kezem,a kislányom végül 7 óra vajúdás után,gátvédelemmel született.
Nehezen tudom elképzelni,hogy az utolsó 5 percre jött csak be,nálunk végig ott volt,folyamatosan nézett minket,az utolsó 1-1,5 órában pedig egy percre sem ment ki.
Szerintem nagyszerű szakorvos,és nem is pénzéhes.
Nekem egy kolléganőm ajánlotta,aki már 3 gyerkőcöt szült nála.
Személyes tapasztalatom nincsen vele kapcsolatban,csak annyi,hogy a szobatársamnak ő volt az orvosa.
Császárral szült,meg volt vele elégedve,minden reggel bejött hozzá,nekem szimpatikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!