24. hetes vagyok,3 órája 10 percenként van erősebb mensis görcs szerű fájásom! Kórház?
Dél óta 10 percenként belém nyíllal,erős,de rendszertelen most fél óra óta jött még egy.Már a 18.héten is éreztem ilyet,akkor nem volt semmi probléma.
Menjünk vagy ne?S.O.S
Azt írod 10 percenként, meg hogy rendszertelen. Akkor most melyik?
Amúgy hol érzed? Mindig ugyanott és ugyanúgy?
Mert ilyen-olyan nyilallás, vagy fájdalom előfordulhat minden gond nélkül is.
Na mindentől függetlenül ha úgy érzed valami nem stimmel, akkor feltétlenül nézesd meg magad, akár csak azért is, hogy megnyugodjál!
Sajnos nem vagyok még ebben tapasztalt,mert első babámat várom,de szerintem nem ártana,ha rád nézne egy doki,nehogy baj legyen belőle.Ezek szerintem majdnemhogy jósló fájások,azok is rendszertelenül jönnek.Szerintem menjetek be a kórházba,és nézesd meg magad egy orvossal.Lehet az is,hogy semmi komoly dolog ez,de a saját megnyugtatása érdekében is megéri bemenni.
15+4 hkm
Sokkal jobb lesz ha lát egy doki .Megnyugszol ami most a legfontosabb :) Egyébként bármitől is lehet ,de ott legalább megnézik a babádat .Tapasztalat ,hogy addig csak idegeskedünk amig orvos nem látott,pedig nem vagyok nagy orvoshoz rohangálós de a picim az más. Én éppen tegnap este mentem dokihoz erős jóslókkal ,de hál istennek minden rendben .
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!