24. hetes vagyok,3 órája 10 percenként van erősebb mensis görcs szerű fájásom! Kórház?
Dél óta 10 percenként belém nyíllal,erős,de rendszertelen most fél óra óta jött még egy.Már a 18.héten is éreztem ilyet,akkor nem volt semmi probléma.
Menjünk vagy ne?S.O.S
Menj orvoshoz, és vizsgáltasd meg magad! Én nem tulajdonítottam jelentőséget a nyilallásnak, összehúzódásoknak, bár egyre kellemetlenebbek voltak, sokszor éjszaka is jelentkeztek. Szedtem a Magnéziumot, és igyekeztem sokat pihenni. Aztán a 28 héten elvitt a mentő, és 1350 grammal megszületett a kisfiam...
Inkább tulajdonít túl nagy jelentőséget a dolgoknak, és nevessen ki az orvos százszor, hogy túlaggódod, és feleslegesen mentél...
(a kisfiam azóta 22 hónapos makkegészséges rosszcsont. :) De jobb lett volna, nem 3 hónaposan vihetjük haza a kórházból...)
Sziasztok!
Sajnos,bent tartottak a kórházba.A méhszájam kinyílt.Most éjjel-nappal feküdnöm kell,tulajdonképpen napi 10 percet állhatok.A dokik semmi jót nem mondanak,egyelőre a görcsök abba maradtak,kapok infúziót,tüdőérlelőt.36.hétig minimum itt kell maradjak.Nagyon el vagyok keseredve!Remélem minden rendben lesz!
:( sajnálom
Kitartást és fogadj szót a dokinak.
szia!
nagyon sajnálom,és kitartást és pozitív hozzáállást kívánok!
egyébként vérzésed volt v barnázás?
teljesen nyitva vagy,v csak a külső?
Szegénykém, tarts ki, együttérzek veled! Én vagyok, aki korábban írtam, hogy a 28. héten megszültem...
Figyelj, nem lesz semmi baj, jó helyen vagy! Csak nyugodj meg, a babád biztonságban van, lassan megszokod, és sokkal elviselhetőbb lesz a kórházi lét. Tudom, ogy hülyén hangzik. :( És egyáltalán nem biztos, hogy olyan sokáig bent tartanak, lehet, hogy haza mehetsz hamarosan!
Én annak idején nagyon féltem attól, hogy hetekre be kell majd feküdnöm. De bár úgy lett volna! Sürgősségi császár, 1 kg-os baba, akit 6 hetesen érinthettem meg először. :( Idegileg teljesen kikészültünk, a családtól távol egy anyaszállón éltem hetekig, műtötték a fiam szemét a koraszülöttsége miatt, sorozatos légzésleállásai voltak, nem sorolom tovább... Csak azért írtam le, hogy értsd meg, nagyon jó helyen van a picikéd: a pocakodban! Boldogan rugdalózik, semmi baja, és te máris csodálatos, szuper édesanya vagy, mert a legtöbbet teszed a babádért: magadat szorítod háttérbe, hogy neki jó legyen!! Nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!