Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. hetes vagyok,3 órája 10...

24. hetes vagyok,3 órája 10 percenként van erősebb mensis görcs szerű fájásom! Kórház?

Figyelt kérdés

Dél óta 10 percenként belém nyíllal,erős,de rendszertelen most fél óra óta jött még egy.Már a 18.héten is éreztem ilyet,akkor nem volt semmi probléma.

Menjünk vagy ne?S.O.S

2012. nov. 17. 14:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Minden jót nektek .

Adja isten ,hogy ne történjen semmi baj veletek ,és erős egészséges babád legyen !!!

2012. nov. 19. 20:28
 22/25 Kávétejszín ***** válasza:
Mi történt azóta?
2013. aug. 15. 21:28
 23/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végül 2013.február 16-án,3 héttel a kiírt időpont előtt született Petra baba,2800 grammal és 53 centivel,és hatalmas hajjal:).6 hónapos a kis tüneményem.A méhszájam már nyitva volt,2 ujjnyira,közel 3 óra alatt lett meg,úgy látszik nagyon nem érezte jól magát a pocakomban.Egyébként miután kiírtam a kérdést,egészen karácsonyig kórházba voltam,és utána is felmerült egy-két probléma,úgy hogy az újév első két hetét is ott töltöttem.:(

2013. szept. 2. 16:19
 24/25 Kávétejszín ***** válasza:
Biztos sok örömöt ad majd a kiscsaj, örülök, hogy nincs már semmi gond! Én is február 16-án születtem egyébként. :)
2013. szept. 5. 12:52
 25/25 anonim ***** válasza:

7/24 és 21/24 -es válaszoló vagyok !

Gratulálok én is a kis Petra babádhoz és kivánok sok örömteli pillanatot hozzá !!!

Nekem szilveszterkor született meg a kisfiam ő meg tovább maradt egy bő héttel és 4300 g 55cm -e bújt elő a kis hercegem aki most is itt piheg rajtam . :)))

2013. szept. 26. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!