Dr. Demjén Lászlóról mesélne valaki? Bp. Máv kórház
Megpróbálom röviden.Nem a magánrendelésére,hanem sztk-ba mentem.Azt hiszem itt követtem el az első hibát.5 percet nem töltött senki a rendelőben,mert rohant.Elsőre sokkolt a terhességem híre,hiszen védekeztünk.Időt sem hagyott,hogy felfogjam,kérdezzek,ráadásul még flegma is volt,amiért nem látta rajtam a felhőtlen örömöt.Megultrahangozott,megírta a beutalókat,és kitessékelt.Addigra odaért a férjem,elmondtam,nincs baj,csak baba,addigra tudtam boldog lenni,örültünk.Következő sokk az ultrahangon a kórházban:ikrek voltak,az egyik elhalt,még kérdezték is:"doktor úr nem mondta?".Hát nem.Utána még kétszer visszamentem hozzá(én hülye),hogy nagyon görcsölök,aggódom,segítsen.Mind a kétszer lerázott,hogy a görcs normális,szedjek no-spát(nem számít,hogy hányok tőle,akkor is).1 hét múlva a műtőasztalon kötöttem ki,mert bevéreztem,és elvetéltem.
Nem állítom,hogy az ő hibája,találkoztam már sok nemtörődöm,bunkó orvossal,de ő viszi a pálmát.Azóta nem teszem be a lábam sztk-s nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!