Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Demjén Lászlóról mesélne...

Dr. Demjén Lászlóról mesélne valaki? Bp. Máv kórház

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megpróbálom röviden.Nem a magánrendelésére,hanem sztk-ba mentem.Azt hiszem itt követtem el az első hibát.5 percet nem töltött senki a rendelőben,mert rohant.Elsőre sokkolt a terhességem híre,hiszen védekeztünk.Időt sem hagyott,hogy felfogjam,kérdezzek,ráadásul még flegma is volt,amiért nem látta rajtam a felhőtlen örömöt.Megultrahangozott,megírta a beutalókat,és kitessékelt.Addigra odaért a férjem,elmondtam,nincs baj,csak baba,addigra tudtam boldog lenni,örültünk.Következő sokk az ultrahangon a kórházban:ikrek voltak,az egyik elhalt,még kérdezték is:"doktor úr nem mondta?".Hát nem.Utána még kétszer visszamentem hozzá(én hülye),hogy nagyon görcsölök,aggódom,segítsen.Mind a kétszer lerázott,hogy a görcs normális,szedjek no-spát(nem számít,hogy hányok tőle,akkor is).1 hét múlva a műtőasztalon kötöttem ki,mert bevéreztem,és elvetéltem.

Nem állítom,hogy az ő hibája,találkoztam már sok nemtörődöm,bunkó orvossal,de ő viszi a pálmát.Azóta nem teszem be a lábam sztk-s nőgyógyászhoz.

2013. márc. 13. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Hú, sajnálom! :( Igen, sokszor siet a dr úr, de még flegmázni sosem hallottam :( Hol voltál nála SZTK-s rendelésen? A Rákos úton, vagy az ÁEK-ben? Én 12 éve járok hozzá, de sosem volt vele rossz tapasztalatom, szerencsémre! Most júniusban szülöm nála a 2. babámat! Hát azt nem tudom, hogy az elhalt magzatot miért nem látta, de az első UH alkalmával csak azt nézi, hogy van e a petezsákban valami, hiszen a pici magzatnak még akkor nem biztos, hogy ver a szíve :( A Rózsa utcában van a magánrendelése, én oda is szoktam járni! Nagyon sajnálom, hogy így jártál a babáiddal, és azt is, hogy a dr. úr ekkora csalódás volt :( Ha nem vagyok indiszkrét ez mikor történt?
2013. márc. 14. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
2008-ban,és még a 13.kerületi sztk-ban.Az uh-n még én is próbáltam mentegetni magamban,bár utólag visszagondolva emlékeztem,hogy mikor ő nézte is 2 maszat volt a monitoron,és már 7-8 hetes voltam mire orvoshoz mentem,tehát nem lehetett túl kicsi.Mindegy,már nincs jelentősége,drága tanulópénz volt,azóta találtam olyan orvost,akire az életemet is rábíznám,és szültem egy egészséges kisfiút,akitől,néha úgy érzem,3 gyerek szeretetét kapom,és ez sokat segít.
2013. márc. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!