Hallott valaki a szodabikarbona tesztről? Ami állitolag megmutatja a baba nemét?!
Figyelt kérdés
állitolg reggeli első vizeletből kell önteni egy kávéskanálnyi szodabikarbonára és ha pezsegni kezd akkor fiu ha nem akkor lány,talán....probáltátok?2012. dec. 1. 17:09
41/47 Holdviola29 válasza:
Sziasztok!
Én is megcsinált ám igaz nem reggeli első vizeletből hanem másodikból, és nem pezsgett vagyis nem történt semmi... Akkor kislány lesz?! Hát holnap reméljük h kiderul.... 15hkm 😂😉
43/47 anonim válasza:
Nos?Kinek jött be a teszt eredménye?Èn is megcsináltam (többször is) ès kislányt mutat.Jövőhèten megyek uh-ra már nagyon izgulok .Barátnőmnek kisfiú lesz ès a teszt is azt mutatta .
44/47 anonim válasza:
41. Nem baj , mert pont nem elsobol kell.:D
45/47 anonim válasza:
43# en 4x csinaltam. 4x mutatott lanyt, 30hetesen tudtuk meg h fiú. Azóta 4 hós fiúcska.:)
46/47 anonim válasza:
Na majd meglátjuk,megírom ha megtudja mondani a doki uh-n .
47/47 anonim válasza:
Nálunk nem jött be ,lányt mutatott többször is,28hetesen már fiút.Az új szerint is kisfiú.3barátnőmnèl bejött,3-nál viszont nem,így azt tudom mondani erre a tesztre ne alapozzon senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!