Hallott valaki a szodabikarbona tesztről? Ami állitolag megmutatja a baba nemét?!
Figyelt kérdés
állitolg reggeli első vizeletből kell önteni egy kávéskanálnyi szodabikarbonára és ha pezsegni kezd akkor fiu ha nem akkor lány,talán....probáltátok?2012. dec. 1. 17:09
11/47 anonim válasza:
Mivel én vegyész vagyok tudom hogy a szódabikarbóna egy enyhén lúgos só a szénsav sója. Ami semleges vízben csak oldódik egyszerűen, savas oldatban viszont felszabadul a szénsav és rögtön szétesik vízre és szén dioxidra az okozza a pezsgést!
12/47 A kérdező kommentje:
oké köszi a választ :)
2012. dec. 1. 17:59
13/47 anonim válasza:
:) Ez kb olyan, mint szex után béka szájába köpni, és akkor nem leszel terhes!!!!!!
14/47 anonim válasza:
Kipróbáltam, nem pezsgett :). Bár igaz hogy nem reggeli első hanem második vizeletből mert elfelejtettem. Akkor ezek szerint kislány. Talán jövő héten már megmondja a doki a tutit. :)
15/47 A kérdező kommentje:
én is megcsináltam :p nekem sem ráadásul az éjjel azt álmodtam hogy fürdettem a kislányomat és megjegyeztem viccesenhogy "na mostmár csak nem nő ki a fütyije" de hogy ez jelent e valamit majd meglátjuk ha a doki is megerősit :)
2012. dec. 2. 10:55
16/47 A kérdező kommentje:
na senki nem probálta ki?kiváncsi lennék aki tudja hogy kisfiut vár annak tényleg pezseg-e
2012. dec. 4. 11:51
17/47 anonim válasza:
szia kiprobaltam es nem pezsgett:) jovoheten megtudom h fiu vagy lany lessz 19khm
18/47 A kérdező kommentje:
ok de irdd meg legyszi,amugy örülnél ha lány lenne?
2012. dec. 10. 15:56
19/47 anonim válasza:
igen orulnek:) de ha fiu lessz akkor ot is nagyon szeretnem:)))
20/47 anonim válasza:
szia.voltam uh-on es kislanyt mondtak ezek szerint igaz a teszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!