Hallott valaki a szodabikarbona tesztről? Ami állitolag megmutatja a baba nemét?!
Figyelt kérdés
állitolg reggeli első vizeletből kell önteni egy kávéskanálnyi szodabikarbonára és ha pezsegni kezd akkor fiu ha nem akkor lány,talán....probáltátok?2012. dec. 1. 17:09
31/47 anonim válasza:
Bevált csajok?
Én ma csinálom meg es 3 het kb mire kiderul elvileg a neme :)
32/47 anonim válasza:
Nekem a 14 hetes uh-n lányt, 18 hetes UH-n fiút mondtak. Most 24 hetes vagyok, a szódabikarbómás teszt lányt mutat. :D
33/47 anonim válasza:
31es vagyok lanyt mutatott a szb teszt es lanynak is nez ki eddig :)
34/47 anonim válasza:
Ez hátha érdekel valakit :D https://www.youtube.com/watch?v=__K2CIDN664
35/47 anonim válasza:
Latom eleg regi a bejegyzes de azert mrgprobalom hatha valaki valaszol
A pezsges alatt azt ertitek ugy mint mondjuk a vizben a pezsgotabletta vagy csak siman habzas?
36/47 anonim válasza:
Habzas es pezsges is fiut jelent.
Ha megse moccan az anyag akkor lanyka.(elvileg).:)
37/47 anonim válasza:
Nekem a teszt szerint lány, amúgy egyértelműen fiú az UH-k alapján :)
38/47 anonim válasza:
28as vagyok.Kiderült h kislány igy mindkét teszt igazat mondott :)
39/47 anonim válasza:
Nekem a szóda bb. meg sem mozdult, a hipó meg felhabzott, mint a sör, tehát 1-1 :) nem derült ki :)
40/47 anonim válasza:
A bikafbonás teszt lányt mutatott, de fiú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!