4.5 hónaposan milyen házimunkákat nem leszek képes csinálni?
Mindent ugyan úgy elfogsz tudni végezni ugyan úgy mint a terhesség előtt.Én ugyan úgy mosok,főzök,takarítok,ahogy ezelőtt.Jön a karácsony,és tervezem,hogy az összes függönyöket leszedem és kimosom kézzel a kádban.Meg gyönyörű szépre kitakarítom a lakást.
Ja és egyébként pont négy és fél hónapos vagyok :)
17+4 hkm
29-én meg kellett volna szülnöm.A bébikém még semmi jelét nem mutatja a kijövetelnek.. :P Még most is főzök,mosok takarítok.Muszáj!Van egy 23 hónapos leányzóm..még vele is meg kell birkóznom.
Tényleg csak azt nem tudsz megcsinálni amit nem akarsz...mondjuk lányommal én is fetrengtem egész nap, fájdalmas fejjel hogy "jajj de terhes vagyok"..mert akkor megtehettem. :P Na de most???Neeem...ilyen nincs.Párom segít valamennyit..pl én nem nagyon emelgetek.De ma is pl én cipekedtem haza a bevásárlásból.Mi is kb másfél hónapja rendeztük át a lakást, mert ugye jön a pici...szekrény pakolás, ágyhúzogatás...stb.
Ha nincs semmi baj, magyarul nem vagy veszélyeztetett, akkor mindent csinálhatsz, csak maximum kicsit lassabban, és több kávé szünettel! :) Ha mondjuk valamiért le kell hajolni, azért inkább guggolj.Ja meg a vegyszerek..most a zsíroldót inkább mellőzd az életedből, gumikesztyű, és nagy levegő maximum.Mert nem is a bőrrel való érintkezés a gond, hanem hogy beszívód a vegyszert.
Boldog babavárást!
Ja azt elfelejtettem, hogy 2 hete hagytam abba a munkát is.
Én a porszívózással nem voltam jóban, közben nagyon befeszült a hasam, így hanyagoltam.
Amúgy mi az hogy pont 4,5 hónaposan mire nem leszel képes?
Nincs ilyen, hogy havi bontásban el tudjuk különíteni mikre vagy és mikre nem vagy képes terhesen. :)
Ez függ a testi-lelki-akarati kérdésektől. :)
5ös vagyok:
Mi is alakítottuk át a szobát,mert megvettük a kiságyat meg már pár dolgot,és én is húzgáltam a férjemmel a bútort meg az ágyakat..meg a mai napig is úgy pattanok fel a székről mintha nem is lennék terhes.Persze az más dolog,hogy utána jön az erős szívdobogás és olyankor elsötétül előttem minden,de úgy jövök-megyek mintha nem is lennék terhes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!