7 hónaposan mit tehetek?
7 hónapos kismama vagyok,és a párommal vannak vitáink.
és azzal fenyeget hogy csak szüljek meg és jól megver, ez engem nagyon megvisel igy is sokkal érzékenyebb vagyok a kelleténél és nagyon megvisel. a párom lényegében egy önző ember aki csak a saját lelkivilágával foglalkozik nap mint nap felidegesít,mondtam is neki hogy hogyan emlékezzek majd vissza a terhességemre? hogy mindennap kikészít? hogyan nyugtassam meg magam?
Nem ítélkezem, isten ments. Csak egy kérdés. Te egy ilyen emberrel vállalsz gyereket az életed végégig? Hát.....
Mit tehetsz? Ha annyira önző ember akkor gondolom ha elmondanád neki, hogy érzékeny vagy stb. akkor se nagyon emberelné meg magát... nos, nem tudom... nem éltem ilyen emberrel, nem is tudnék.
Én is mondtam a páromnak h ha mostanában hamarabb sírva fakadok vagy ilyesmi ne vegye magára, nem mindig miatta van, csak a fránya hormonok. És megértette, sőt néha elkezd röhögni, hogy milyen kis édes vagyok, na akkor nekem is röhögnöm kell, és el is múlt minden bánatom....
Nehéz helyzet, de te látod a megoldást rá? Mert hogy tőlünk vársz megoldást, akik nem is ismerik a kapcsolatotokat.....
25hkm
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz!!
Nem vagyok biztos benne, hogy egy ilyen ember megérdemel Titeket!!
Mi lesz később?? Lehet, ha majd ordít a gyerek és felidegesíti, Őt is bántani akarja... ?!
Tényleg nem ismerjük a kapcsolatotokat, de ennek nem hiszem, hogy jó vége lesz(abból, amit írtál)!!
Engem, meg a pocakomban növekvő kisfiát óvja mindentől a férjem, ő alapjában morgós természet, de most nagyon is odafigyel, hogy harmónia legyen!! Mert tudja, hogy ez fontos nekem is, meg a fiunknak is!!!!
Szerintem most gondolkozz el rajta, hogy hogyan találj kiutat ebből a kapcsolatból, később csak rosszabb lesz!!
31hkm
7 hónaposan mit tehetsz??? ne haragudj, de idáig (7hónap) nem láttad hogy párod milyen? vagy ez csak most derült ki? na jó igazából ezekkel a kérdésekkel ugye nem leszel előrébb...de ha arra szerettél volna választ kapni hogy 7 hónaposan elvetetheted e a kicsit akkor a válasz Már Nem! ...ha azt szeretted volna hallani hogy "...jaj Te szegény, hogy sajnálunk..." akkor az megvolt, csak az sem segít, de ebben az esetben Te sem akarsz ezen változtatni csak sajnáltatni magad!
...ha tényleg érdekelne a kisbabád sorsa, és a magadé is, akkor elmennél a rendőrségre (ha tényleg olyan a párod ahogy leírtad) és nem várnál tovább emellett a férfi mellett, ha !Ne adj Isten! egyszer csak megver és a babát is elvesztheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!