6 hetesen akkora hasam van, mint másnak 5 hónaposan kb?
Annyira fel vagyok puffadva mint egy viziló! Vékony testalkatú vagyok, a lábam, fenekem ok, a hasam akkora mint egy görögdinnye...
Ez a 6. hét még normál esetben nem is látszana.. nálam miért?! Elég rossz érzés ez a 24 órás puffadtság érzet.
Nem eszem magam halálra..sőt odafigyelek nagyon.
Mi lesz így 9 hónapig?!
Nekem mindkét babámmal ez volt az elejétől kezdve. A 6-8. héttől kezdve kényelmetlenek voltak a nadrágjaim. Nem is annyira puffadás volt ez, inkább mintha megdagadtak volna a belső szerveim. Később is nagyobb volt a pocakom, mint a velem egyidős kismamáknak, akikkel találkoztam, pedig normál súllyal született meg az első fiam, és a második itt a pocakomban is eddig teljesen átlagos méretű.
Valószínű, hogy ez csak alkati kérdés, én is viszonylag vékony vagyok (55 kg voltam, mikor teherbe estem).
Nekem mar 9 hetesen mindenki eszrevette hogy terhes vagyok (53 kiloval kezdtem, 2. baba). Most vagyok 13 hetes, mar nem puffadok annyira, hanem mar pocakom van!
Engem is nagyon zavar a puffadas.
köszi csajok. :)
Ez a 2. terhességem. Reggel nem annyira zavaró, de már látszik a hasam. Délutántól viszont nem kapok levegőt úgy érzem.. És még sok van hátra..
53 kg-val kezdtem a terhességet.
Nekem az elsővel is így volt, és most is ezt érzem 6 hetesen, mint te!:-)) Az első babánál 9 hetesen terhes nadrágot hordtam, 12 hetesen lement a puffadás, és visszavettem a normál nadrágjaimat, plusz mindenki dícsérgetettt, hogy milyen csinos vagyok, biztos fogytam:-)) Akkor még nem is tudták, hogy terhes vagyok:-))
Szóval ez a puffadás lehet átmeneti is, mert ilyenkor a hormonok csinálnak mindenfélét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!