Elképzelhető hogy 24 hetesen akkora legyen a hasam, mikor kb.3-4 hónapósan. Eddig nem tudtam tőle leülni alvásnál nehezen fordultam meg. Most meg alig érzem és nem is nehéz. És nagyon lennt érzem. Ez normális? Vagy milyen veszély forrása lehet?
A pocak mérete alkatfüggő is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1,5 hónapban indult meg igazán a növekedése.
Nekem is a kezdetektől lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést.
Ha lent van nagyon a kicsi, akkor előbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sűrűbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!