Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy 23 hetesen...

Létezik, hogy 23 hetesen akkora a pocakom, mint másnak 8 hónaposan?

Figyelt kérdés
Én azt gondoltam a végefelé lesz ekkora! 8 kilót híztam eddig, és az utóbbi néhány hétben nőtt meg ilyen nagyra. Nyugtassatok meg, csökkenni fog ez a rohamos növekedés?
2009. júl. 2. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj, ez a normális.Minden terheség más és más.Én az egész terheség alatt 17 kg híztam.54,5kg kezdtem és 71 kg fejeztem be.Most 3hónapos a babám és 65kg vagyok.Nekem is volt egy ismerősöm aki két héttel későbbre volt kiírva és neki is nagyobb volt a hasa mind az enyém.(Úgy gurultam a végen le a védőnőhöz.)

Szóval nyugi tudja a tested ,hogy mit csinál.Különben is egy élet fejlődik benned.

Jó babázást!

2009. júl. 2. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mintha csak én tettem volna fel ezt a kérdést. Nekem is sokan mondják, hogy "bezzeg mások ekkora hassal mennek szülni". Pedig én még csak a 21. hétben vagyok. Én már nem foglalkozom ezekkel a szövegekkel, ameddig a baba egészségesen fejlődik és nekem sincs semmilyen egészségügyi problémám, engem nem zavar. Ráérünk majd utána foglalkozni ezzel :-) Én mára eljutottam odáig, hogy büszkén "viselem" a pocimat. Tedd te is ezt.
2009. júl. 2. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez olyan változó. Én 23 hetes vagyok és a köldöknél mért pocakátmérő 80cm... Mint másnak 16 hetesen :o) Na de én nem is híztam csak 2 kg-t. Azt is azért, mert anyukám itt volt nálunk 2 hétig és tömött. 4 napja ment el, 1kg-t már le is dobtam. Majd ha kell a szervezetemnek úgyis felszedi, ha meg nem hát akkor kismacskát szülök a 9. hónapban :o) A Te szervezetednek nyílván kell a plussz ezért vagy labdácska :o) Majd ha meg megszülsz, tutira visszatöpörödsz :o) Élvezd most ki a nagy mellek adta lehetőségeket :o) Én is ezt teszem, úgy kipakolom Őket, közlekedési dugókat okozok :o))))))
2009. júl. 2. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!