Ti hány hónaposan kezditek a vásárolgatásokat?
Én már alig várom hogy végre elmenjek és vegyek egy cuclit...vagy valami apróságot...:)
Mikor érdemes elkezdeni a vásárolgatást?
Most 15 hetes terhes vagyok, még korai?
Előre is köszönöm, és mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Kicsit...
Én kb 25 hetes lehettem,amikor először vásároltam,akkor volt bababörze. Ha,nincs,akkor valószinű még később.
Én most vagyok 22 hetes kismama, és már vásárolgattam ruhákat mert jó árban volt, és folyamatosan nézem mit hol érdemes megvenni, én nem hagyom az utolsó pillanatokra. Már barátoktól kis kaptam sok hasznos dolgot. Szóval ahogy érzed.
Boldog babavárást!
Szia! Én betöltöttem a 20 htete. A védőnőtöl hazfelé a férjem a butorboltba vette az irányt. Egyszerüen nem lehetett vele bírni. Megigértem neki, hogy félidő után elkezdhetjük, nagyon megjegyezte és már indultunk is. Én még nemigazán akartam mert 3 évet vártunk mire sikerült de a férjemet nem lehett leállitani. Karácsonyra már a szobája is teljesen kész volt. Most 16- ra vagyok kiírva. De semmi jele, hogy kiakrna jönni. A férjem már könyörög neki, hogy jöjjön már kifelé. Akikkel egyszerre voltam kiírva már mind megyszültek.
Ahogy te érzed, ugy cselekedj! Boldog babvárást neked!
34 hetes vagyok. A ruhák már vasalva sorakoznak a szekrényben. Igaz ezekből alig kellett vennünk, mert a tesótól megörökölte, ahogy a főbb használati eszközöket is. Még kiságyat kell vennünk és egy pelenkázólapot, ami sürgős. Meg pelust. Ezen felül cumisüveget. A kórházi csomagom is a 25. héttől szinte kész, már csak melltartóbetét és bugyik kellenek bele.
Popsitörlő volt, amit először vettem a babának, akkor 24 hetes voltam.
A 15. héten szerintem még korai. Persze egy cumi vagy egy kis zokni belefér.
Kislányomnál 24 hetes voltam,csak a 28.hét körül akartam elmenni,de nem bírtam ki.
A kisfiam most 3 hónapos vele a 22.héten mentem el a nővérkéje is jött velem,mert szeretett volna,meg én is akartam,had érezze kicsit valódibbnak a tesó születését,de minden nagyon tetszett neki,így túl sok mindent kellett volna vegyek,ezért visszamentem a 27.héten :)
Már miért lenne korai? Ez olyan butaság? Ja azért, mert ha esetleg baj van.....?? Ugyan már! Ilyen alapon 20 meg 30 hetesen, sőt az utolsó pillanatban is történhet baj!
VÁSÁROLJ! Jót tesz a lelkednek és ezt a picur is megérzi?
Kislányomnál épp 15 hetes voltam amikor megvettük a kiskádat meg az állványt mert épp egy ismerősömnek volt olyan eladó amilyet én akartam. Hát megvettem. És szépen sorban minden megvettem, nem siettem, nem kapkodtam, de ha megtetszett valami, megvettem. 30 hetesen már minden készen volt, szobácskája, ruhácskái, minden! 41. héten bújt ki, úgyhogy váratott magára, de nekem jó volt minden nap bemenni a szobácskájába és rendezgetni a kis cuccait és elképzelni, hogy mindjárt itt lesz a gazdája:)
Most a kistesóval még csak a 13. hétben vagyok, még nem tudjuk a nemét de a kislányom mivel csak 1 éves így minden megvan még. Esetleg ha fiúcska lesz, akkor kell pár ruhácskát venni meg pár fiús dolgot, meg a "nagylányunknak" új ágyikót. De én már kinéztem, megnéztem, már csak arra várok, hogy kiderüljön a neme és már meg is veszem:)
BOLDOG BABAVÁRÁST ÉS JÓ SHOPPINGOLÁST:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!