Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hónaposan van rajtam 5 kiló...

8 hónaposan van rajtam 5 kiló plusz. Még mennyire számíthatok? Nálatok hogy volt ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:

én plussz 20 kilóval mentem

mennyire, most már sokra nem.

2012. jan. 18. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez kiszámíthatatlan, főleg hogy első babád, így nem tudni, "hogy szokott lenni". Bevizesedhetsz a végére, az jelenthet még jó pár kilót, meg azt sem lehet tudni, meddig hordod még, ha két héttel előbb szülsz, vagy ha túlhordod két héttel, az már egy hónap különbség majdnem...

De mivel eddig keveset híztál, szerintem ne foglalkozz ezzel, ha jót akarsz magadnak... :o)

Nálam hogy volt/van?

Eddigi tapasztalataim alapján:

első gyerek: plusz 20 kiló, majd mínusz 22,

második gyerek plusz 21 kiló, majd mínusz 23 vagy több is.

A második gyerekem egy éves korára 5-6 kilóval kevesebb lettem, mint voltam régebben.

Most 22 hetes vagyok, eddig plusz 8 kilóval (56 kg). Szóval én eszem, amit kívánok, és amikor. (Általában a nagyon egészséges és a nagyon egészségtelen dolgokhoz vonzódom... :o)

Nem aggódom, mi lesz a végeredmény, mert tudom, hogy úgyis lemegy, három gyerek mellett talán még gyorsabban, mint szokott...

Nálam így van.

2012. jan. 18. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
én 36.hétig 7 kg-t híztam utána meg még +4 et az utolsó napokat szinte végigzabáltam a férjem meg is jegyezte hogy embertelen mennyiségeket eszem:) és nem is voltam vizes egyáltalán.
2012. jan. 18. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 4 kilót híztam a 20.hétig,onnantól 1 dekát sem,végig ugyanannyi voltam a szülésig , és 3250 grammal született a baba.
2012. jan. 18. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
én szombatra vagyok kiírva. Az első 4 hónapban híztam 5 kilót, azóta egy grammot sem. Ma voltam a védőnőnél és múlt hét óta fogytam egy kilót amiért le is cseszett. Úgyhogy 4 kiló hízás egész terhesség alatt :)
2012. jan. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!