16 hetes vagyok 5 kilót híztam, ez soknak számít? Terhesség melyik szakaszában fogok a legtöbbet hízni? Tudom hogy ez mindenkinél változó, én most 70 kiló vagyok, ezen az 5 kilón kívül mennyi kilóra számíthatok?
Ez függ az anya étrendjéről is. Nem kell azt követni hogy kettő helyett eszel, mert nem igaz. Inkább sok gyümölcs és zöldség, párolt husi nekem ezt tanácsolta a dokim.
48 kilórol indultunk és 55 megálltunk.
Szia!
Ez még nem sok bár függ az alkatodtól is . Amúgy a vége felé jobban jönnek a kilók. Én 50 kg -val kezdtem és 68 kilóval mentem szülni.Szerintem te vagy 10-12 kg-t fog hízni. De attól is függ hogy mit és mennyi eszel.
az a helyzet, hogy ez nem csak egyénenként változó. Ha vizesedni fogsz többet fogsz hízni, ha nem akkor lehet megúszod össz. olyan 12-13 kilóval. Viszont az is lehet, hogy egy huszas is felugrik. Én a 22. hétig egy dekát sem híztam, mégis most a végére 9 kiló feljött, de ebből szerintem van víz is. alapvetően hízékony vagyok, 65 kilóról indultam, de mégem lett sok a hízásom. Van, aki a 20.-30. hét között hízik a legtöbbet, van aki az utolsó 6 hétben semmit.
Ezt nem lehet kiszámolni. De meglátod, mikor már nagyon nagy lesz a pocakod nem fog érdekelni csak az, hogy végre magadhoz lelhesd a babát.
40+5 hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!