Terheségi "tünetek" szülés után mindenkinél megszüntek?
Gondolom ide sok máér eddig szült anyuka jár vissza. Tehát akinek kijött valamilyen "terhességi" tünet pl. masgasvérnyomás, vizesedés, zsibbadás, cukor stb. annak a szülés után automatikusan elmúlt minden? és mennyi idő múlva?
én attól félek hogy a szülés után is megmarad nekem :-(
Szia nekem magas vernyomasom volt es vizesedes. A magas vernyomas elmult mar a korhazban a vizesedes is, bar az van akinek meg par hetig meg szokott maradni. A cukorhoz nemtok hozzaszolni mert nekem azzal nem volt gond, de nyugi mert ki fognak maradni. Enis paraztam hogy mi van ha nem de most mar nincs gond.
7 hetes kisfiu anyucija.
Vizesedés szülés napján teljesen eltűnt, így "hiába" vittem be két számmal nagyobb gumipapucsot. Kiesett belőle a lábam :o)
Cukor szintén, többivel nem volt bajom.
Ne aggódj!
Örömmel várd a babát, a többi megy magától... :o)
türelem??? nekem sajna a kín már 15 hetes kortól megvan és most mégcsak 23 hetes vagyok :-( a kezem zsibbad és fáj már hetek óta, aludni nem tudok, ma is csak 3 órát aludtam :-( szedek magnéziumot, B12 vitamint külön, homeós bogyókat, Calciumot és néha a sírás kerülget már. ráadásul dolgozom, alig bírok már írni, varrni mosmtár nem tudok mert két perc és nem érzem az újjaimat.Dolgoznom meg sajnos muszáj még legalább vagy két hónapot. Néha azt érzem, sosem jön el a szülés hogy múljanak a tünetek, de így meg sírás kerülget midnen hajnalban mikor még lábra sem bírok állni, annyira fáj a talpam :-(
de akkor úgy látom 17 hét és vége :-(
az alvással kibékülnék, csak így nehéz lenyomni 8órát, ráadásul irodában, a kezemmel dolgozva, két busszal utazva oda majd vissza. olvasgattam erről, de csak nagyon kevésnél jött ki az elején ez a tünet, és olvastam sajna hogy nincs rá semmi gyógymód.
a csalántea akkor jó?a filteres vagy kanalas változat? és mikor igyak, mennyit? vettem két homeós bogyót rá, de nem igazán használtak, szerintem a csalán sem fog. sajna tudom hogy a szülés gyógymód rá, és a terhesség vége még rosszabb lesz, de akkor várhatóan már nem fogok dolgozni, így nem lesz kenyérkereseti forrásom a kezem, és nem fog annyira bosszantani ha a fél éjszakát fent töltöm. szerettem volna végig dolgozni, de úgy látom hamarabb fel kellesz adnom :-(
Szülés után nem lesz terhestünet, de lesz szoptatós tünet: hajhullás, fogyás vagy hízás, szédülés, szex nem kívánás...
(persze nem mindenkinek)
köszönöm a választ. engem elkerült a szédülés, hányinger, egyedül ez a kéz fájdalom és zsibbadás jött ki. ez is csak azért zavar mert dolgoznom kell még és éjszaka iszonyat fájdalomra kelek már 14 hetes koromtól. az hogy fogyok-hízok nem érdekel. a hajam hullik már vagy 10 éve úgy hoyg az sem izgat. az alvással is elvagyok általában 3-4 órával is. Csak így merev újjakkal alig bírom csapkodni a billentyűket is.
mindenkinek kellemes babaápolást , nevelés kívánok. megkérdem majd a védőnömet a csalánteáról, ahéten úgyis megyek hozz.
sziasztok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!