Mindenkinél jelentkezik szűlés előtt a gyakori nagy vagy kis wc-zés?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok direkt abba hagytam a vas szedését, de ennek ellenére nehezen jön rám, ill két napja nem is wcztem... van összefüggés, attól még rámjöhet a szűlés? Vagy mindenképp beindul a szűlés előtti ösztönös biológia?2008. jún. 11. 19:48
1/3 anonim válasza:
azért írok, mert más nem írt. nem tudom, de a folyamatból kiindulva lehet, hogy amikor nagyon lent van már a baba irrigálja a hólyagot és a végbelet, de a teljes tisztulás érdekében adnak beöntést a szülés előtt, hogy ha van rá idő.
2/3 anonim válasza:
Szia szerintem ha van a nagy wc köze a szüléshez akkor már én rég túllennék rajta.1 hete hasmenésem van,de a babó nem akkar kijönni.Lassan 41hetes leszek.Szerintem attól még megszülhetsz ha nem jelntkezik a nagywc-és.
3/3 anonim válasza:
Szia!Én két szülésen vagyok túl.Nekem hasmanésem volt mind a kettő előtt.Elöszőr a fájások jöttek gyengén aztán wczés,de nem mindenkinél így kezdődik.Sok sikert,könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!