Haskeményedés feltétlenül jelentkezik mindenkinél? Én eddig csak a 15. héten éreztem hasfeszülést, azóta nem, most vagyok 18 km. Kifejezett babamozgás még nincs.
Én 17 hetes kismami vagyok,és néha szokott keményedni a hasam.Főleg,ha többet mozgok,kevesebbet pihenek.
3,5 éves gyerek mellett nincs sok időm pihenni,de muszáj megoldani,mert a túlzott keményedés szerintem nem tesz jót.Az egy jelzés,hogy lassítani kell.
Első babások később érzik a mozgást,nekem 1. baba 18 hetesen mozdult meg,2. baba 16 hetesen.
De a mozgást nem lehet összetéveszteni a keményedéssel.
Szia!
Nekem 28 hetesen volt vmi vírusos fertőzésem, és a láztól keményedett be először,aztán egyszer mikor felbosszantottak 30 hetesen,és 31 hetesen a hideg front miatt!azóta szinte minden nap és feküdnöm is kell(kórház is volt,fenyegető koraszülés)
De az biztos h észre veszed,olyan lesz mint a kő,laginkább egy labdához lehetne olyankor hasonlítani a pocit,én pont úgy mondtam először a páromnak,hogy olyan mint egy pokemon labda!
de magnéziummal jól kezelhető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!