Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinél jelentkezik a...

Mindenkinél jelentkezik a derékfájdalom terhesség alatt? Mert ha igen, akkor én úgy néz ki kivétel vagyok .38hetes.

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt a derekam, amíg terhes voltam, azóta néha igen:)
2010. jan. 6. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt. Szerencsére.
2010. jan. 6. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem fáj. Van, hogy egész nap meg sem bírok mozdulni, máskor meg pörgök, mint a búgócsiga, és csak este jön elő. Elég sokat fáj.

37 hetes km

2010. jan. 6. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elso babanal nekem sem fajt semim szinte eszre sem vettem hogy ott van meg mikor elkezdtem nyilni azt sem ha az orvos nem mondja.

Most a masodiknal viszont ulni, menni, fekudni, szinte minden, mindenem faj.

2010. jan. 6. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
39 hetes vagyok, nekem sem fáj! :-) Talán egyszer fájt a 28. hét környékén, de azért mert akkor már eléggé fárasztott a munka.
2010. jan. 6. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem fájt, sőt nem is vizesedtem, nem is hánytam, stb. Semmi rossz tünetem nem volt. Örülj neki :)

Könnyű szülést kívánok neked!

Ja és mindenhol azt írják, hogy vajúdás alatt jól esik a kismamának a derékmasszázs, hát én ez alól is kivétel voltam, nekem kifejezetten rosszul esett!

2010. jan. 6. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem fájt, semmi panaszom nem volt.

Csak a szülőszobán fájt már a derekam, de nekem kifejezetten jólesett a párom maszírozása.

Azóta a babó mellett mindennap fáj, úgyhogy örvendj neki, hogy még nem fáj :o)

Könnyű szülést!

2010. jan. 6. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!