A 31-dik hétig 11 kiló jött fel, mennyire számíthatok még kb?
Szerintem ha az értékeid jók, akkor ne foglalkozz azzal, hogy hány kiló megy fel. Az első babámmal én is vizesedtem, 18 kilót híztam, pedig a 38-on született, amikor hazamentem a kórházból, 10 kilóval kevesebb voltam, pedig alacsony súlyú lett a babám, egy éves korára három kilóval kevesebb voltam, mint mikor teherbe estem.
Egyél amit kívánsz, ha gyümölcsöt, akkor azt! Persze ésszerűen mindent, de a szervezet ilyenkor érzi, mire van szüksége. Ha kevés sót fogyasztasz, a vizesedés nem romlik tovább.
Szép szülést, jó babázást!
Ne aggódj!Én még csak a 28. hetet töltöttem, és már feljött 11 kg. Igaz, 50 kilósan kezdtem a terhességet, kellett magamra szednem, hogy legyenek tartalékaim.Az orvos és a védőnő is azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gond.Egyébként arányosan oszlik el.Biztos közrejátszott az is, hogy a kislányommal nagyon sok édességet, csokit, jégkrémet ettem.De nem is érdekel.Majd ráérek ezen aggódni szülés után.Most az a fontos, hogy a baba megkapjon mindent.Szóval nem terhesen leszünk bombázók:))
Szerintem teljesen rendben van a hízásod.Én örülnék, ha a 31. hétre tartanék itt.Szerintem még egy 3-4 kilóval számolhatsz.Én mindig azzal vigasztalom magam, hogy a mérlegen már a baba is rajta van:)) A te kicsid már 1600-1700 g súlyú, a méhlepény kb. fél kiló.A magzatvíz picit kevesebb, mint 1 liter, a méhed is nehezebb.És 30-40%-kal több vért keringet a tested.Ez nem mind a te súlyod.Szüléskor kapásból lejön 5 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!