Mennyit híztatok terhesség alatt, mikor kezdtetek el hízni? Szülés után hány kilóval jöttetek el a kórházból?
Figyelt kérdés
Én 23 hetes kismama vagyok és eddig 8kg-ot híztam.2012. nov. 30. 08:22
1/4 Mara Acoma válasza:
A kisfiammal 26kg-ot híztam, de nagyon vékonyka voltam előtte. 54-ről lettem 80kg, 179cm-el.
A lányommal már 65kg-ról kezdtem, összesen híztam 7kg-ot, szinte nem is volt pocim.
A fiam 3280g, a lánykám 2980g volt.
2/4 anonim válasza:
7 kg jött fel, remélem pár napon belül megtudom, mennyivel jövök ki a kórházból.
40+4 hkm
3/4 anonim válasza:
Első, de jó ilyen történeteket is olvasni. Mindenhol csak azt olvasom, ismerőseim is csak azt mesélik, hogy szinte semmit sem híztak vagy max pár kilóval lettek többet. Ezzek képest én a 17. hétben már +5kilónál tartok (174 cm magas vagyok) amellett, hogy figyelek az étkezésemre! :-)
4/4 anonim válasza:
Szia! 13kg-ot híztam, a gyerkőcöm 4,85-tel született. Azt nem tudom, mennyivel jöttem ki, de kb. két hónap alatt terhesség előtti súlyomból leadtam még 10 kg-ot a szoptatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!