A terhesség hányadik hetében kezdtétek érezni, hogy nő a melletek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 05:13
1/9 anonim válasza:
Én abból kezdtem sejteni,hogy babás vagyok.Kemények voltak és nőttek.
2/9 anonim válasza:
az elsönél én is abbol kezdtem sejteni a másodiknál 15 hetesen kezdödött.
16h kismami
3/9 anonim válasza:
Én már tudtam, hogy terhes vagyok amikor elkezdett nőni.Olyan érzékeny volt, hogy ránézni nem lehetett, nemhogy hozzáérni.Olyan 7-8 hetes lehettem, amikor egyik reggel arra ébredtem, hogy dupla akkorák.Ránéztem a pólómra:"Ezek az én melleim?"És "zsibogtak".Azóta nem látványosan, de növögetnek, és a mellfeszülés mindennapos.
4/9 anonim válasza:
Pár héttel a fogantatás után. Abból jöttünk rá, hogy sikerült a baba, így meg sem vártuk, hogy kimaradjon a mensi, már teszteltünk is! :) Nekem nagyon látványosan megnőttek! :))) 8 hónapos kisfiú anyukája
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ez azoknál is látványos, akiknek amúgy nem annyira feszes, kerek mellei vannak?
2010. ápr. 3. 07:27
6/9 anonim válasza:
Azoknál látványos csak igazán!Az első baba után nekem is megereszkedett picit a mellem,már nem volt olyan rugalmas,mint azelőtt:((Most ahogy terhes lettem a második babánkkal a 7-ik hétre jobb lett,mint új korában:))A férjem nem győzött vele betelni:D39+3hkm
7/9 anonim válasza:
Én 34 hetes vagyok, de nekem nem nőtt semmit.
8/9 anonim válasza:
Nekem kicsi a mellem, és kb. a 6hét körül megduzzadtak, de sajna nem látványosan, és azóta meg nem is nőtt semmit, pedig a 27 hetet nyomjuk. Pedig örültem volna neki ha legalább terhesség alatt egy kicsit nagyobbak lettek volna. De ez van. :-)
9/9 anonim válasza:
30 hetes vagyok, semmit nem nőttek a melleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!