Nektek van, hogy már éhesek vagytok mármint a gyomrotok jelzi hogy kéne enni, viszont ha csak arra gondolok, hogy le kell nyelni egy falatot rosszul leszek?! Ti hogy élitek át a terhsséget?
Én annyit tudok mondani nektek csajok,hogy KITARTÁS!!!Én sem hánytam egyszer sem eddig,de viszont volt erős hányinger(párszor majdnem szaladnom kellett)és erős émelygés!!Volt szagundor,kívánósság,ételundor.Egyfolytában erős szívdobogás kapott el,jött a sápadtság és vele együtt a gyengeség-belső remegés.Úton-útfélen össze tudtam volna esni,az első trimeszterben nem is mertem elmenni sehova sem egyedül.Nehezen tudtam csak megfőzni is,mert a hozzávalók előkészítésénél is össze tudtam volna esni,olyan hirtelen jöttek rám a rosszullétek.De túléltem.A 12. héten mint akiről levágták.Most már csak nagyon ritkán jön elő a lesápadás és a gyengeség.Jól vagyok,és úgy érzem mint aki nem is terhes.A napokban kezdtem talán érezni először a babámat,úgyhogy azóta rákoncentrálok. :)
Kitartás,ti is túl fogjátok élni!! :)
17+2 hkm
Szia, én is mindennap ezt élem át. :( Ha enni kell tiszta rosszul vagyok. Főzés is nehezen megy, a kedvenc kajáimat sem tudom megenni és a húst egyáltalán nem kívánom. Vegetáriánus lesz a babám? :) Sajnos én fogytam ezért, de igyekszem enni mert kell a babának. A rosszullét azért sokat javult a a 8. hét óta!
9 hetes és 2 napos kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!