Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nektek nem ég a...

Kismamák nektek nem ég a gyomrotok?

Figyelt kérdés

Nekem esténként nagyon rossz és nem tudom erre lehet-e valamit szedni?ja meg, hogy már ilyen korán kezdi mi lesz később:S

16 hkm

2011. okt. 6. 11:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem sokkal hamarabb kezdett égni!

Nem rég múlt el, bár néha még mindig előjön!

Nekem egy dolog vált be ami nem csak ideig óráig jó, egy kávéskanál szódabikarbónát oldj fel pár korty vízben vagy gyümölcslében és hajtsd fel.. az íze nem jó viszont tényleg segít!

Próbáld csak ki!

Boldog babavárást!

19h kismami

2011. okt. 6. 11:36
 2/17 anonim ***** válasza:

Nálam érdekesen alakult.

Eleve onnan gondoltam,hoyg megfogant a kisfiam,hoyg szokatlanul égett a gyomrom. Korábban nem volt ilyen tünetem mensi előtt. Aztán kb a 10. hét környékére elmúlt.

Most meg újra előjött a 22. hét környékén, de most azért mert nagyon sok savam van.

Próbáltam Rennie-t, meg kekeszet, de a sav ellen nem segít egyik sem.

2011. okt. 6. 11:51
 3/17 anonim ***** válasza:
nekem a rennie segített, az elején volt gondom a savval, meg most a végén, nagyon nyomja a gyerkőc a gyomrom epém, gondolom emiatt jöhetett vissza a sav problémám. És most is bejön a rennie, én ajánlani tudom 36 hetes km
2011. okt. 6. 11:57
 4/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és próbálj meg este nem későn vacsorázni, és a tejterméket nem az esti órákban fogyasztani, álítólag ez is segít
2011. okt. 6. 11:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Az esti órákban különösen figyelj az étrendedre, én este már csak könyebb kajákat eszek, nem eszek este tejterméket, a szendvicshez paradicsomot, paprikát, mert ezek nekem nagyon sok savat csinálnak. Ha ettől függetlenűl mégis sok a savam, akkor beveszek 2 Renie tablettát ( egy darab nem használ), és jobb is. Ja és kerüld a szénsavas italokat is.
2011. okt. 6. 12:07
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem a Salvus víz vált be. Kb. egy deci, jó hidegen, és semmi gond. :)

Meg persze a napi sokszori étkezés (minimum öt), és az is, hogy a magzatvédő vitamint étkezés közben vettem be, bármi is van a betegtájékoztatóban.

2011. okt. 6. 12:48
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!nekünk Qamatel mini van itthon, de olvastam a tájékoztatójában, hogy azt nem szedhetik terhesek!Ha a szódabikarbóna nem segít megpróbálom a rennie-t!köszönöm mégegyszer!
2011. okt. 6. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:

A szódabikarbonát felejtsd el még nem terhesen is veszélyes nem hogy babával a pocidban a Quamatel sem kismamáknak van.Nekem végig savam van és már 33 hetes vagyok,sajnos refluxom lett tőle állandoan visszaáramlik a sav és mindegy mit eszek és mikor ezért orvosi és patikai tanácsra Gaviscont szedek a Rennie semmit nem segített pedig marék számra szedtem.Igy el vagyok de mivel nem mindig veszek be mert azért nem akarom túlzásba vinni,próbálkoztam a hideg Coca-Colával és hidd el bevált de csak egy decit igyál meg,és még a hideg tej de néha a hideg víz is segít.

Nézz utána a Gavisconnak szerintem jó és csak nátrium meg kalcium van benne meg borsmenta.

2011. okt. 6. 13:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is nagyon sokat égett a gyomrom! Nekem a Rennie jött be, igaz kb 2 hétig tartott egy dobozzal. Ha ez nem jön be, akkor salvus víz.
2011. okt. 6. 14:47
 10/17 anonim ***** válasza:

De, nagyon! Pedig leszállt már a baba (nagyon lent van a feje), így nem éri el a méhem teteje a gyomromat/rekeszemet, mégis... :-(

37 hetes kismama

2011. okt. 6. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!