34 hetes kismamák nektek is fáj a gyomrotok?
Figyelt kérdés
A 34. hétben vagyok és állandóan fáj. Gyógyteát vagy valami hasonlót lehet inni?2009. jan. 26. 16:30
1/4 anonim válasza:
Szia!
Szegény, de rossz! Nekem is fájt ennyi idősen. Azért fáj neked mert a baba nyomja a gyomrod. :((((
Nekem nem csak fájt, de még vissza is folyt minden. brrrr
Rajtam már mint a savon a kuki nevezetű puffasztott kukorica segített. A gyomorfájáson meg a picibaba .
Kértem mennjen lejjebb mert nem bírom annyira fáj....
Sokáig fájt. :( Most vagyok 36 hetes és mintha lejjebb ment volna a hasam így jobb. De van mikor jól felmegy és megint nyom. Reménykedek, hogy ne legyen több gyomorfájás. :S
Amúgy nem tok rá semmit se sajna:((((
Kitartás :)
2/4 anonim válasza:
Fáj a gyomrod, vagy ég? Mert utóbbira nagyon jó a Rennie, vagy a Nilacid.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ég, hanem fáj. A Rennie-t szedem gyomorégésre de mondjuk már nem sokat használ.
2009. jan. 26. 17:23
4/4 anonim válasza:
Gyomorra a csalántea jó, és lehet is inni.
Én 34 hetes vagyok, de nekem nem fáj, nincs vele semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!