Mit ettetek, amikor folyton hányinheretek volt és égett a gyomrotok?
Mennyi idős terhes vagy?
Én kukoricát,szotyit és sárga dinnyét ettem hónapokon át.
Nekem kb. a 3.héttől a 12.hétig most ugyanígy volt.
Az előző terhességemnél kölest, Milli krémtúrót és Balaton szeletet ettem.
Azóta kivették az epehólyagomat és szinte minden pillanatban mást kívánok ennél a terhességemnél.
Most leginkább banánt, Sport szeletet, Győri kekszeket eszek.
Sok boldogságot és kitartást Neked!
De jó, hogy én ezeket megúsztam :))
Sajnos anyukám nem volt ilyen szerencsés az összes terhességét végig hányta (főleg velem) ő azt mondta csak a sima háztartási keksz meg a gyümölcs maradt meg benne. Szatyorszámra ette a banánt, almát, körtét. Akkoriban még nem volt magzatvédő vitamin, de amennyi vitamint ő megevett nem is igen lett volna rá szüksége :)
Próbáld ki a háztartási kekszet, egy barátnőm is mondta már, hogy nagyon jó. Ő buszon eszegette a terhessége alatt mert mindig rosszul volt. Remélem hamarosan elmúlik a rosszulléted.
7 hetes vagyok, az előző babával is ugyanez volt, de kkor főként csak este és ha valami nem volt ok, ki is jött, de most semmire sem tudok gondolni, hogy megegyem. Valamire felbuzdulok, megcsinálom és mégsem jó. Ezért érdeklődöm, hogy kinek mi jött be.
Tudom, hogy a kekszet sokan szeretik, nekem nem csúszik, bár biztos jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!