Fájt a hasatok, a gyomrotok?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdődött étkezés után, keveset ettem, nagyon elkezdett fájni a gyomrom, gondoltam elmúlik. De nem múlt el, reggelre sem. Kicsit jobb lett talán. Olyan érzés, mint amikor nagyon éhes voltam és sokat ettem egyszerre. Csak egész nap ez az érzés van. Nem tudom, mit csináljak. Sokat nem eszem. Már arra gondoltam, hogyha nem múlik el, akkor elmegyek belgyógyászhoz. Felesleges lenne?2010. aug. 25. 19:26
1/3 anonim válasza:
felesleges, nekem is ez volt egy hónapig.
2/3 anonim válasza:
Nem puffadás? nálam ez van. Azóta kevesebb rostot eszem, és sokat pukizok. ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem puffadas:) A gyomrom fáj, de néha nagyon, mostmár harmadik napja nem múlik el. Valahol azt olvastam, pont a 17. héthez írták a cikkben (pont annyi vagyok most), hogy rohamosan növekszik a méh, és ilyenkor fájhatnak más szervek is. Nem tudom, ez mennyire igaz erre az esetre. Vagy csak érzékeny nagyon a gyomrom, nem volt még ilyen, de az utóbbi pár hétben hasmenésem volt, elmúlt és most jött a gyomorfájás.
2010. aug. 26. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!