Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvosváltás. Többi lent. Mi a...

Orvosváltás. Többi lent. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok első babával.Eddig egy orvoshoz jártam magánba és az uhkat is csak ő csinálta.Személy szerint nincs bajom vele de nagyon sok negatívot hallok róla, hogy túl sok beteget vállal és szétszórt,meg nem alapos.(12 hetes uh-t kb 3 perc alatt csinálta meg).nem emlékszik dolgokra,és mindig úgy néz ki mintha nem aludt volna.Ismerősöm ajánlott egy másikat akiről viszont semmi rossz kritika nincs nagyon szimpatikus és a szülésznők is csak dicsérik.Már voltam nála,alaposabb sokkal a másiknál.Szerintetek nagyon kínos lesz ha esetleg találkozom vele a kórházban és nem fogja tudni, hogy miért nem hozzá mentem már egy ideje?

2012. nov. 28. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
te beszélsz rosszindulatúságról azok után, ahogy a kettes válaszolót leosztottad? álljon már meg a menet. mindenki mondhat véleményt persze, fel is teheti itt a kérdéseit, persze. de ne csodálkozzál azon, ha nem csak olyan választ kapsz, amilyet hallani akarsz.
2012. nov. 28. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

NÉzd, azt gondolom, hogy a nőgyógyász bizalmasa valamilyen szinten az embernek, a szülésze pláne.

A szülésre való nyugodt felkészüléshez, jó szüléshez elengedhetetlen, hogy bízz az orvosodban, hogy bizalommal legyél felé, hiszen egy igen meghatározó életszakaszban vagy "rá utalva". A szülés körül, a szülőszobán nincs helye kétségeknek, unszimpátiának.

Ha van olyan doki, aki szimpatikusabb, bármi miatt jobban érzed magad nála, vele, akkor válts!

2012. nov. 28. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es válaszolónak: ha valakihez magánba járunk, igenis elvárható, hogy felismerjen...különben is a válasz tele van felkiáltójelekkel, merő indulat az illető...kedves kérdező: Lehet, hogy ciki lesz a találka a régi orvosoddal, de ha te úgy érzed, hogy a babádnak és neked ez a másik orvos jobb, akkor hajrá-bár már döntöttél, ha jól olvastam :) Csodás babavárást :)
2012. nov. 29. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!