Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orvosváltás, de hogyan?

Orvosváltás, de hogyan?

Figyelt kérdés

27. héten kell orvost váltanom Szfváron, de nem akar senki "befogadni". Bata drhoz jártam, de ő nem szüleszt már febr-tól. 2 másik dokival beszéltem, ők nem vállalnak, mert idős a terhesség. Sőt egyikük azt mondta, h szerinte senki nem fog már "magához venni".

Most akkor mit tegyek? Én nem akarok másik városban szülni. Olvastam itt hasonló jellegű krdést, de nem sokat segített. Valaki jár esetleg hasonló cipőben?

2009. dec. 8. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég bunkók, én 29 hetesen váltottam orvost. Magánorvos sincs akit esetleg meg bírnál kérni, vagy esetleg ezeknek az orvosoknak egy kis pénzt a zsebébe dugni talán meggondolnák magukat! Sajnálom, hogy ezen is kell még idegeskedned!
2009. dec. 8. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ilyenkor ez eddigi orvosod szokott átadni valakinek. Legalábbis (nem terhesen) amikor az én orvosom nyugdíjba ment, akkor a betegeit átadta más orvosnak, ő referált róluk, ő is ott volt, amikor bemutatta.
2009. dec. 8. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy cipőben járunk:)

Én is 27 hetes vagyok, és úgy költöztünk ide Székesfehérvárra.Én se találok orvost...Kénytelen leszek sztk-ba menni, mert kell a beutaló a vizsgálatokra.

2009. dec. 8. 15:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Én 39 hetesen váltottam orvost! De könnyű dolgom volt, mert az addigi orvosom ajánlott maga helyett mást.

Mindenképpen fogadott orvost akarsz?

2009. dec. 8. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne szülj Dunaújvárosban, inkább tényleg az sztk!! Baráti jótanács!
2009. dec. 8. 15:30
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Igen, mindenképp szeretnék fogadott orvost, kis biztonságérzetet nyújtana. Eddigi orvosommal nagyon meg voltam elégedve, nagyon bírom, beszéltem is vele, csüt.ön megyünk majd hozzá, akkor átbeszéljük, és megpróbál segíteni (így vettem ki a szavaiból). remélem sikerül majd egy normális orvoshoz menni, bár nem szívesen cserélem le:(

3. válaszoló, miért nem a nővédelmi kp.ba mész beutalóért? Ott talán kevesebben vannak (persze nem mindig), és annyi beteg sincs, általában csak kismamák.

Várom a csüt.öt nagyon, egyrészt, hogy tisztázódjon, másrészt, mert ha sikerül megcsináljuk a 3D-t:)

Most csak ez utóbbi vígasztal.....

2009. dec. 8. 15:33
 7/12 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó! :)

Nem, D.újváros eszembe se jutott, Siófok lenne a másik, de nem szeretném, nagyon nem:(

2009. dec. 8. 15:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia próbáltad már a pedig Dr. Blaskó Ervint, az ő száma:06303409126 egy barátnőm mindkét lurkóját nála szülte és nagyon dicsérte. Én Veszprémben váltottam dokit a 28.héten és nem volt gond vele. Sok sikert és jó egészséget nektek.38.hetes km:)
2009. dec. 8. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocs utolsó vagyok a pedig véletlenül maradt ott:)
2009. dec. 8. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
15:30-as mi bajod Dunaújvárossal? már mint a kórházzal
2009. dec. 8. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!