Orvosváltás, de hogyan?
Figyelt kérdés
27. héten kell orvost váltanom Szfváron, de nem akar senki "befogadni". Bata drhoz jártam, de ő nem szüleszt már febr-tól. 2 másik dokival beszéltem, ők nem vállalnak, mert idős a terhesség. Sőt egyikük azt mondta, h szerinte senki nem fog már "magához venni".
Most akkor mit tegyek? Én nem akarok másik városban szülni. Olvastam itt hasonló jellegű krdést, de nem sokat segített. Valaki jár esetleg hasonló cipőben?
2009. dec. 8. 15:15
11/12 anonim válasza:
15:30-as, én vagyok aki nem szereti Dunaújvárost. Legyen annyi elég, hogy ott szültem, 11 nap túlhordással, befektettek a kiírt napon, és onnantól kezdve addig szenvedtettek, amíg magától meg nem indult a szülés, az orvosomat nem érdekeltem, a szülésem meg végül vákuummal volt, mert annyira csökönyösen császárellenesek, hogy ezért bármire képesek (pedig a papírjaimon már a szülés elott egy héttel is ott virított a kevesebb magzatvíz). az epidurálist úgy tukmálják a kismamákra, mintha muszáj lenne, és senkit nem vesznek emberszámba. ez az én saját tapasztalatom, messziről el fogom kerülni ezt a kórházat. az egész sztorit nincs kedvem leírni, a lényeg, ha van rá lehetőséged, akkor inkább kerüld el őket!
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Blaskó dr nem vállal már, csak a 20. hétig, de az is nagyon max. Csetényi dr ugyanez:(
2009. dec. 9. 13:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!