Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvosváltás. Többi lent. Mi a...

Orvosváltás. Többi lent. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok első babával.Eddig egy orvoshoz jártam magánba és az uhkat is csak ő csinálta.Személy szerint nincs bajom vele de nagyon sok negatívot hallok róla, hogy túl sok beteget vállal és szétszórt,meg nem alapos.(12 hetes uh-t kb 3 perc alatt csinálta meg).nem emlékszik dolgokra,és mindig úgy néz ki mintha nem aludt volna.Ismerősöm ajánlott egy másikat akiről viszont semmi rossz kritika nincs nagyon szimpatikus és a szülésznők is csak dicsérik.Már voltam nála,alaposabb sokkal a másiknál.Szerintetek nagyon kínos lesz ha esetleg találkozom vele a kórházban és nem fogja tudni, hogy miért nem hozzá mentem már egy ideje?

2012. nov. 28. 08:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te döntésed, hogy kihez jársz orvoshoz. Ha a másik szimpatikus, járj nyugodtan hozzá. Ha nem emlékszik a dolgokra, akkor valószínű rád sem fog emlékezni. Nyugodtan válts orvost ha úgy érzed, hogy a másikhoz nagyobb bizalommal lennél.
2012. nov. 28. 08:45
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Azt ne várd egyik orvostól sem, hogy emlékezten rád! Ha csak nem. Vagy különleges eset, vagy kirívóan szép, nem fog rád emlékezni minden ha végig hozzá jársz sem!

Napi szinten az sztk rendelésen 50-60 beteget ellát, majd a kórházban az osztályon is úgyszintén 50-60 ember, mindegyik más bajjal, + még a magánrendelés...

Az hogy 3 perc, vagy 10 perc egy vizsgálat, nem oszt nem szoroz, egy tapasztalt 1 perc alatt meglátja ha valami nem stimmel, eltér.

Mások véleményére sose adj, mert mindenkinek másnak az igényei, mindenkinek más a jó!

Nem kialudt, lehet éjjel szülést vezetett le, vagy műtött, ha miattad lenne kialvatlan, mert a szülésed után neki rendelnie kell, akkor is így reagálnál?!

Mi van ha váltassz, és az sem fog megfelelni, vagy rosszabb lesz mint ez?!

2012. nov. 28. 08:51
 3/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó:először is,igen feltűnően szép vagyok és képzeld szokott rám emlékezni ha lát vaalhol vagy felhívom csak sokszor feledékeny.az meg h szülést vezetett le biztos így van de nem minden nap kell így kinézni meg visszakaffanni a betegnek ah éppen neki úgy tartja kedve.a másik meg h egyszer mikor a legelején volt egy haematómán egy hétig,barnáztam és felhívtam erre közölte h ő nem tud mit csinálni.szóval ha csak lehúzni tudsz inkább ne kommentelj.köszönöm.
2012. nov. 28. 08:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Válts nyugodtan, ha az új dokinál jobb kezekben érzed magad! Az a legfontosabb, hogy megbízz benne. Csak szüléshez is kérd fel szerintem, nehogy a régi dokid legyen az ügyeletes amikor beindul a szülés...na az ciki lenne :)
2012. nov. 28. 09:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.igen felkértem már nemrég:)
2012. nov. 28. 09:15
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
te már tudod a választ, itt csak megerősítésre vártál. ez látszik abból, ahogy a nem tudom hányadik válaszadót lehurrogtad. saját döntésed, hogy kihez mész vagy kinél maradsz... és ha a másik előtt kínos is lesz a dolog, változtat valamin? ha azt mondja itt valaki, hogy kínos lesz, visszamész?
2012. nov. 28. 10:02
 7/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó:persze, hogy eldöntöttem,csak ettől függetlenül kíváncsi vagyok a többi kismama véleményére.Ez is tilos?Az olyan emberek mint te aki csak kiosztani tudsz másokat inkább ne írjanak válaszokat.
2012. nov. 28. 10:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Sosem mondanék meg kívánnék ilyet senkinek sem!Ez a különbség köztünk.
2012. nov. 28. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as válaszoló!Ez nagyon durva volt! Hogy írhatsz ilyet felnőtt létedre? Ennyi rossz indulat nem lehet egy emberben!
2012. nov. 28. 10:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Érdekes mód el is tűnt a válasza...Szomorú, hogy egy ilyen ember mutat példát a gyerekeinek :(
2012. nov. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!