Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napja késik, csináltam...

4 napja késik, csináltam tesztet pozitív! örülnöm kellene, de 3 és fél hónapja elhalt a picim 5 hetesen! Tegnap előtt felhívtam a dokimat és azt mondta sürgősen menjek hozzá! Mára kaptam időpontot este 7re. Nagyon félek! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 07:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
oksa!!! vigyázz addig is magadra!!!!
2012. dec. 18. 19:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia! Na voltam tegnap, 15,2mm :) a doki az mondta:

"teljesen jó ez a gyerek" :)

Hát mondtam neki, múltkor is ilyenkor még "teljesen jó volt" ... Szóval megvan! Remélem és bízok, hogy meg is marad...

2012. dec. 22. 13:41
 23/25 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!! Tudom, mit érzel ugyan ez az érzés van bennem... minden alkalommal, ha elmegyek WC-re rettegek, hogy csak ne legyen vérzésem... de remélem, most minden rendben lesz és minden a ketten egészséges babának adunk életet!!!! Boldog Karácsonyt!!!! És türelmes várakozást kívánok neked az új évre!!!! :)
2012. dec. 23. 05:08
 24/25 anonim ***** válasza:

Jézusom, te miért nem alszol inkább hajnal 5-kor? !!! :)

Neked is nagyon Boldog Karácsonyt!!!!

2012. dec. 23. 17:27
 25/25 A kérdező kommentje:

Nálam kicsit felborultak az éjszakák és a nappalok....

Boldog Új Évet!!!!

2013. jan. 1. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!