Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 napja késik, teszt pozitív,...

8 napja késik, teszt pozitív, és most este elkezdtem vérezni. MI lehet a baj?!

Figyelt kérdés
Nem fáj sehol, a hasam nem görcsöl, de nagyon meg vagyok rémülve. MOst akkor ez mennyire jelent rosszat? Légy szíves segítsetek, írjatok!!!Köszönöm.
2010. okt. 15. 20:18
1 2
 1/12 Nikcsi ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de en nem ertem miert itt keresed a valaszt????

Irany az ugyelet, ha verzel, mert ebbol nagy baj lehet.

2010. okt. 15. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem a dokinál vagy????

Lehet vetélés kezdete,amit lehet meg tudnak állitani ha bemész az ügyeletre és nem itt irkálsz.

Bocsi ha nyers voltam,de olyan furcsa,hogy ha baj van nem mennek azonnal segitségért az emberek hanem irkálnak.

Azért minden jót.

2010. okt. 15. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
sos kórházi ügyelet, vegyél be magnéziumot! pakolj össze pár dolgot, hátha bent tartanak.
2010. okt. 15. 20:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert 5 perccel ezelőtt történt, a másik szobában ott alszik a 1,5 éves kisfiam, akit nincs kire hagynom. Hát ezért! Gondoltam rákérdezek itt, hátha nem jelent feltétlenül rosszat és megnyugodhatok...
2010. okt. 15. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem nyugodhatsz meg. szomszédra nem tudod bízni a gyereket? akkor vidd magaddal, de ez nem játék.
2010. okt. 15. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mentő,kicsi az ölben,és ügyelet!
2010. okt. 15. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

jót nem jelent, irány az orvos!

majd írj, hogy mi lett!

2010. okt. 15. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincs esetleg Utrogestanod otthon?Ha igen vedd be mert artani nem art(max nem segit).Mennyire verzel?Csak azert kerdezem,mert en is vereztem 2x ,de nem sokat es szinten nem gorcsoltem ... es amig nem tudsz ugyeletre menni,addig fekves!Nagyon drukkolok!

D.

2010. okt. 15. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is kb így voltam, csak nekem akkor már kb14 napja késett. Minnél hamarabb orvos. Addig szigorú ágynyugalom, míg nem tudsz menni. Ha van magne B6 egyél be. Engem bent akartak tartani a kórházban, szóval készülj rá. (párom pont szabadságon volt, így meg tudtuk oldani az otthoni szigorú fekvést, nagyobbik fiam akkor volt 2 éves). Nem írtad, milyen a vérzés. Nekem csak akkor volt mikor egyszer elmentem wc-re de akkor nagyon, majd mire lezuhanyoztam , már szinte nem is. A picurim most 7 hós. Remélem nálad is minden rendben lesz!!!
2010. okt. 15. 21:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam orvosnál, a baba jól van, bár szívhang nincs mert 5 hetes terhes vagyok. Viszont a baba mellett ott van egy vérömleny (elég nagy) ami a vérzést okozza, a doki azt mondta, hogy vagy lassan kiürül, vagy felszívódik majd, de sajnos veszélyeztetheti a terhességet. Volt már valakinek hasonló problémája? Mekkorák az esélyeim?annyira féltem...
2010. okt. 16. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!