8 napja késik, teszt pozitív, és most este elkezdtem vérezni. MI lehet a baj?!
Figyelt kérdés
Nem fáj sehol, a hasam nem görcsöl, de nagyon meg vagyok rémülve. MOst akkor ez mennyire jelent rosszat? Légy szíves segítsetek, írjatok!!!Köszönöm.2010. okt. 15. 20:18
11/12 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Most olvastam vissza a kérdést. Remélem azóta már minden rendben. Nálam is ez volt csak azt hiszem én úgy 6 hét körül járhattam. Nekem addig nem mondott semmi nyugtatót míg vissza nem mentem kontrolra és nem csináltak újra ultrahangot. Addig ott volt a bizonytalanság. Szerencsére nálam minden ok lett, mint már írtam most 7 hós a pici. Minden jót!
12/12 anonim válasza:
én kaptam utrogestant és rutascorbint (ez erősíti a hajszálereket, nehogy erősödjön a vérzés) és nem is jött vissza. non stop feküdnöm kellett, tilos az emelés, hajolgatás, guggolás, melegfürdő, ülőfürdő, a szex...
írtad, hogy van kisgyereked, de próbáld ezeket betartani. a sok fekvést főképp, és ne emelgesd most a gyereked sem.
kitartás, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!